KLASSISKA

Ansiktsbehandlingar

GLORIOUS SKIN 105 min

Vår bästa, mest kompletta ansiktsbehandling någonsin! Effektiv, avkopplande och resultatinriktad behandling där AHA-syror, vitaminampull, unik specialmask samt ögonbehandling ingår. Ögonbehandlingen är speciellt utvecklad för det känsliga ögonpartiet och har dränerande, återfuktande och uppstramande effekt som minimerar fina linjer och rynkor. För extra avkoppling ingår även skön ansikts-, hand-, axel-, eller skalpmassage. Glorious Skin är helt enkelt en kraftfull insats mot hudåldrande och ett måste för dig som vill ha resultat utöver de vanliga! Ge huden en kraftfull kick med den här specialbehandlingen framtagen för att behandla, motverka och reducera tecknen på hudåldrande som hyperpigmenteringar, linjer och rynkor, uttorkning eller brist på spänst och lyster. Kraftfulla vitaminer och hydroxisyror verkar strukturförbättrande och gör huden mjuk och spänstig igen. Den underbara massagen mjukar upp spänningar i ansiktsmuskelaturen och ger dig ro i både själ och kropp. Rekommenderas för alla hudtyper från 30 års ålder.

1995:-

FAIRY TREAT 90 min

Effektiv, avkopplande och resultatinriktad behandling med rengöring, peeling, ånga, portömning, AHA-syror, vitamincocktail och unik specialmask. För extra avkoppling ingår även skön ansiktsmassage.

1695:-

EXTRA LOVING TREAT 60 min/90 min

Effektiv, avkopplande och resultatinriktad behandling med rengöring, peeling, ånga, portömning och AHA-syror. För extra avkoppling ingår även skön ansiktsmassage i den längre behandlingen.

1195:-/1495:-

LOVING TREAT 60 min/90 min

Effektiv, avkopplande och resultatinriktad behandling med rengöring, peeling, ånga och portömning. För extra avkoppling ingår även skön ansiktsmassage i den längre behandlingen.

995:-/1295:-

SMOOTHIE TOUCH 30 min

Ger huden ny lyster och en avkopplande, skön stund. Rengöring, peeling och ansiktsmask.

795:-

KONSULTATION

Välkommen på en grundlig konsultation av din hud! Hudterapeuten undersöker ansiktets olika zoner genom att titta och känna på huden. Därefter dokumenteras allt på ett formulär med rekommendationer som du får  ta med dig hem som en guide till friskare hy. I alla våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår konsultationen, men man kan även komma på den separat från en behandling för att få råd om vilka olika produkter och behandlingar som passar just dig och din hud. 

0:-

Tillval till alla våra ansiktsbehandlingar:

Eye Treatment

295:-

Hudslipning med NBE

395:-

LPG Liftmassage

450:-

Vaxning överläpp

175:-

Vaxning haka

175:-

Vaxning överläpp & haka

275:-

Vardagsmakeup

395:-

Brynform

195:-

Brynfärg

195:-

Fransfärg

295:-

Brynfärg & brynform

295:-

Brynfärg & fransfärg

395:-

Brynform & fransfärg

395:-

Brynform, brynfärg & fransfärg

425:-