Ansiktsbehandlingar


Låt någon av våra hudterapeuter ta hand om dig och din hud en stund!  Nedbäddad i en varm behandlingssäng i ett av våra mysiga behandlingsrum försvinner vardagens måsten och världen där utanför. En ansiktsbehandling är en effektiv, avkopplande och resultatinriktad behandling som skräddarsys för dig och din hud. Just här och nu! 

iS Clinical Fire & Ice, ca 30 min

Kraftfullt hudföryngrande ansiktsbehandling som reducerar fina linjer, ger jämnare hudton, reducerar porstorleken och ökar cellförnyelsen. GER FANTASTISK GLOW! Första steget, FIRE, utgörs av en AHA-syrebehandling med b la glykolsyra, retinol och antioxidanter. Steg 2, ICE, är en lindrande och kraftigt återfuktande mask.

Dessa produkter är professionella och kan endast fås på behandling hos certifierad IS Clinical-salong. Som sista steg appliceras en unik kombination av serum och krämer. Denna behandling måste upplevas! Passar alla (även akne), utom den mest känsliga.

1495:-

iS Clinical Calm & Sensitive, 45 min

Upplev de magiska produkterna från iS Clinical, och hur de lugnar och läker huden. Den här ansiktsbehandlingen anpassas helt efter ditt hudtillstånd, och vad som även är speciellt med iS Clinicals produkter, är att de är multifunktionella! Så du behöver inte välja - trots att vi i denna fokuserar på läkande & helande produkter, som också stärker din hudbarriär, så jobbar de även Antiage och hämmar pigmenteringar. Med denna får du allt! Vi lägger även in Dr Platon i din behandling, om vi ser att din hud behöver det (ord. pris för enbart Dr Platon är 895:-). Varmt välkommen och upplev en renare, mer återfuktad och mindre känslig/inflammerad hud, för din bästa hudhälsa någonsin!

1695:-

iS Clinical Champagne Treatment, 45 min

iS Clinicals lyxiga "Champagne treatment" är en professionell ansiktsbehandling som kombinerar enzymerna från papaya och ananas med glykolsyra (16 %). Detta ger en kraftfull peeling – men helt utan irritation, och behandlingen är därför perfekt för alla hudtyper med behov av effektiv peeling / exfoliering, huduppstramning av fina linjer och en fräschare lyster.

Vid behandlingen producerar FOAMING ENZYME FACIAL:s bioaktiva ingredienser ett lyxigt skum som exfolierar och djuprengör porerna. Därefter påförs REJUVENATING MASQUE, som lugnar och boostar huden med massor av fukt och antioxidanter.

Den här, liksom "Fire&Ice", är en stor favorit hos oss! Lagom lång, du får en skön stund och hinner även på lunchen. Eller varför inte avsluta dagen med att komma till oss direkt efter jobbet, för denna lyxiga behandling?! Synliga resultat efter bara en behandling!Färre rynkor & fina linjer, mindre porer och en huduppstramning som känns. Kan göras ensam, eller i kur om 3 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Du kan även varva denna med "Fire&Ice", om du vill testa båda varianterna!

1795:-

SC:S KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLING 80 min/inkl.AHA

Denna behandling passar dig som vill ha ”extra allt” och din mest strålande hud! Vi använder oss de mest exklusiva, effektiva och resultatinriktade produkterna från Hollywoodfavoriten iS Clinical, Dermalogica och Palina.  Djuprengöring, peeling, portömning, ansiktsmask, serum, ögoncreme, dagcreme & AHA-syra om så önskas (anpassas efter hudtillstånd). Och det bästa av allt: Avkopplande ansikts- och dekolletagmassage. Vi gör även en hudanalys, för att ge dig bästa råd om hur du tar hand om din hud framåt och vilka produkter.  Både din hud och själ mår bättre av en klassisk ansiktsbehandling hos någon av våra duktiga hudterapeuter!

1895/1995:-

SC:S KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLING 60 min/inkl.AHA

Vi använder oss de mest exklusiva, effektiva och resultatinriktade produkterna från Hollywoodfavoriten iS Clinical, Dermalogica och Palina. Djuprengöring, peeling, portömning, ansiktsmask, serum, ögoncreme, dagcreme & AHA-syra om så önskas (anpassas efter hudtillstånd). Efter vår klassiska ansiktsbehandling, kommer du att stråla som en Hollywoodstjärna! Vi gör även en hudanalys och ger råd om vilka produkter du ska använda hemma, för att uppnå och upprätthålla din bästa hudhälsa någonsin.

1495/1695:-

CLEAN TREAT portömning, ca 45 min

Denna behandling passar dig som endast vill fokusera på ånga och portömning, t ex mellan de mer omfattande ansiktsbehandlingarna. Du kan med fördel även komplettera med AHA-syra och Dr Platon som tillval.

1195:-

BÄSTA TILLVALET: iS Clinical Youth Eyes

iS Clinical har skapat den PERFEKTA ögonbehandlingen, där vi jobbar med alla aspekter av hudåldrandet kring dina ögon! Med specialanpassade serum, mask och ögoncreme - så uppnår vi fantastiska resultat- där fina linjer & rynkor blir mindre synliga, samt även påsighet och mörka ringar. ALL EYES ON YOU! Låt oss skämma bort ögonområdet lite extra i din behandling! Du kommer att tacka oss sedan :)

395:-

KONSULTATION/Hudanalys hos hudterapeut

Välkommen på en grundlig konsultation av din hud! Hudterapeuten undersöker ansiktets olika zoner genom att titta och känna på huden. Därefter dokumenteras allt på ett formulär med rekommendationer som du får  ta med dig hem som en guide till friskare hy. I alla våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår konsultationen, men man kan även komma på den separat från en behandling för att få råd om vilka olika produkter och behandlingar som passar just dig och din hud. Vår konsultation ligger på 375:-, men dras sedan av på valfri behandling som bokas hos oss inom 3 månader.

375:-

Tillval i våra ansiktsbehandlingar:

iS Clinical Youth Eyes

395:-

CooLifting 4 ml hyaluronsyrainfusion (1895:-)

Helt utan nålar, och med omedelbara resultat! -42%!

1095:-

Dr Platon (värde 895:-)

395:-

Vaxning haka

295:-

Vårdande eyepads

79:-

Brynform

495:-

Brynfärg

399:-

Fransfärg

399:-

Brynform, brynfärg & fransfärg

595:-