Klassiska ansiktsbehandlingar


Låt någon av våra hudterapeuter ta hand om dig och din hud en stund!  Nedbäddad i en varm behandlingssäng i ett av våra mysiga behandlingsrum försvinner vardagens måsten och världen där utanför. En ansiktsbehandling är en effektiv, avkopplande och resultatinriktad behandling som skräddarsys för dig och din hud. Just här och nu! 

COMPLETE TREAT 90 min

Denna behandling passar dig som vill ha ”extra allt” och din mest strålande hud! Djuprengöring, peeling, portömning, ansiktsmask, serum, ögoncreme, dagcreme & AHA-syra om så önskas (anpassas efter hudtillstånd). Och det bästa av allt: Avkopplande ansikts- och dekolletagmassage. Både din hud och själ mår bättre av en Complete Treat hos någon av våra duktiga hudterapeuter!

1495:-

COMFY TREAT 60 min

Djuprengöring, peeling, portömning, ansiktsmask, serum, ögoncreme, dagcreme. AHA-syra om så önskas (anpassas efter hudtillstånd).

1295:-

CLEAN TREAT 45 min

Denna behandling passar dig som endast vill fokusera på portömning och rengöring eller en lättare spabehandling. 

995:-

KONSULTATION

Välkommen på en grundlig konsultation av din hud! Hudterapeuten undersöker ansiktets olika zoner genom att titta och känna på huden. Därefter dokumenteras allt på ett formulär med rekommendationer som du får  ta med dig hem som en guide till friskare hy. I alla våra klassiska ansiktsbehandlingar ingår konsultationen, men man kan även komma på den separat från en behandling för att få råd om vilka olika produkter och behandlingar som passar just dig och din hud. 

0:-

Tillval i våra ansiktsbehandlingar:

Eye Treatment

295:-

Hudslipning med NBE

395:-

LPG Liftmassage

450:-

Vaxning överläpp

175:-

Vaxning haka

175:-

Vaxning överläpp & haka

275:-

Vardagsmakeup

395:-

Brynform

195:-

Brynfärg

195:-

Fransfärg

295:-

Brynfärg & brynform

295:-

Brynfärg & fransfärg

395:-

Brynform & fransfärg

395:-

Brynform, brynfärg & fransfärg

425:-