AWT

PASSAR DIG SOM FRÄMST VILL REDUCERA CELLULITER PÅ ETT FOKUSOMRÅDE

Bli slätare, tightare och cellulitfri med AWT!

Vi är oerhört stolta över att vara bland de första klinikerna i Sverige att erbjuda AWT - Acoustic Wave Therapy från Storz Medical (originalet). Unna dig det absolut bästa i kampen mot celluliterna - bli slätare, tightare och cellulitfri med AWT! AWT ersätter gamla tekniker för både cellulitbehandling och figurformning. AWT utnyttjar djupgående, mekaniska stötvågor som löser upp celluliterna och bryter ner fettcellsbindningarna.

Acustic Wave Therapy (AWT) från STORZ MEDICAL är en ny revolutionerande metod för behandling av celluliter och slimming. Chockvågsterapin AWT ersätter den hittills dominerande vacuumbaserade bindvävsmassagen på klinik efter klinik runt om i världen. Till skillnad mot vacuumbaserad mekanisk bindvävsmassage, så fungerar AWT-terapin genom att enkelt, snabbt och med hälften så många behandlingar bryta sönder fettcellsbindningar, jämna ut huden och ge en signifikant lokal fettreduktion för body shaping.Bakgrunden till Storz Medical AWT system är mycket spännande. Ledande forskare och läkare upptäckte att STORZ internationellt erkända och ledande stötvågssystem för njurstenskross hade en mycket god helande inverkan på muskelskador. Systemet modifierades en första gång och används idag mycket framgångsrikt för att bland annat behandla muskelskador hos elitidrottsmän. En oväntad "bieffekt" av denna behandling för muskelskador var en uppenbar utjämning av celluliter samt slimming av lår, bak och armar. Systemet modifierades en tredje gång för att enbart och med största möjliga effektivitet och säkerhet behandla just celluliter och slimming av kroppen.

Vad är celluliter?
En cellulit är en förändring i hudvävnadens struktur som framträder som "apelsinhud". Uppkomsten av celluliter är vanligast bland kvinnor och studier visar att 85-90% av alla kvinnor har celluliter i någon form. Män och kvinnor tar upp fett i kroppen på olika sätt samt fördelar och lagrar dessa på olika ställen i kroppen.Celluliter orsakas av att fettcellerna i underhuden blir fler och större, samt att vätska samlas i vävnaderna omkring dem, som kan bero på att kroppens förmåga att göra sig av med gifter har försämrats. Den minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindväven. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter. Acoustic Wave Therapy (AWT) använder tryckvågor som med tryck bryter ner fettcellerna och ökar blodcirukationen i omkringliggande vävnad.

Hur går behandlingen till?
Under behandlingen så använder man sig av två olika handstycken. Den ena applikatorn använder sig av en elektromagnetism, som genererar högenergitryck under väldigt kort tid. Applikatorn skapar en högenergitryckvåg, som är näst intill smärtfri och som öppnar cellmembransväggen och stimulerar collagenet. Denna behandling gör att fettcellerna öppnar sig.

Det andra handstycket använder sig av en tryckkammare med en kula i, som genererar en tryckvåg. Det känns som en stark vibration och den här tryckvågen separerar och ökar collagenet och stimulerar även nerverna samt ökar blodcirkulationen. Behandlingen stärker och stimulerar även muskelvävnaden.

Tekniken, som blev FDA godkänd juni 2008, har blivit en stor succé. I USA har den fått stor uppmärksamhet genom ett antal Hollywoodstjärnor.

Provbehandling

En gång per kund

795:-

Ett område

Välj mellan mage, båda baksida lår, båda framsida lår, stuss

995:-

Två områden

Välj mellan mage, båda baksida lår, båda framsida lår, stuss

1895:-

6-kort 1 område

Sex behandlingar av ett område

5495:-

6-kort 2 områden

Sex behandlingar av två områden

9995:-

6-kort 3 områden

Sex behandlingar av tre områden

14495:-