INJEKTIONSBEHANDLINGAR

Botox & fillers

Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med botox- & fillersbehandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.

Andreas Norlin

LEG. SJUKSKÖTERSKA

Andreas är legitimerad sjuksköterska inom röntgen och har sedan 2001 jobbat inom en rad olika områden, vilka har varierat från patientnära arbete till arbete som chef. Andreas hjälper dig med både botox- & fillersbehandlingar.

Fillers

Fillers är en gel med hyaluronsyra som injiceras under huden för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet. Hyaluronsyra bevarar hudens fuktbalans och gör att den ser frisk och fräsch ut. Fillers kan användas i hela ansiktet som t.ex. i läppar, kinder, haka och under ögonen. Vi använder fillers från RevolaxJuvéderm och Stylage

Botox
Botox (Vistabel) är ett muskelavslappnande medel som kan injiceras för att behandla rynkor som orsakas av ansiktets mimiska muskler. Botox används vanligtvis mellan ögonbrynen, i pannan samt runt ögonen men kan även användas på andra ställen.

Profhilo
Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer. Läs mer om Profhilo.

Konsultation
Varmt välkommen på en konsultation! Du får träffa en injektionsbehandlare och vi lyssnar på dina önskemål. Sedan får du råd om vilka behandlingar som är bäst för just dig samt prisinformation. I sommar juni-juli-augusti har vi kostnadsfria konsultationer hos våra injektionsbehandlare (ord. pris 500 kr). 

Se fler bilder på vårt instagramkonto @botoxfillersbysc

Prislista

Konsultation

Beloppet dras av vid utförd behandling.

500:-

Fillers 1,0 ml

från 2700:-

Fillers 2,0 ml

från 4900:-

Botox 1 område*

1900:-

Botox 2 områden*

2700:-

Botox 3 områden*

3500:-

*Möjliga behandlingsområden är mellan ögonbryn ("argrynkan"), panna och runt ögonen.