Depilar

Depilar System är en skonsam, effektiv metod för permanent hårborttagning - helt utan biverkningar!

Depilar är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårreducering av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen. Depilar är utvecklat av ett team skandinaviska läkare och biokemister som under ett antal år har arbetat fram denna enzymbaserade produkt. Produkten är vetenskapligt testad med hänsyn till effekt och säkerhet enligt gällande regler om GRP (Good Research Practice).

Hur går behandlingen till?
Behandlingen utförs direkt efter vaxning eller epilering, genom att det naturliga enzymet Trypsin tränger ner i cellerna i hårfollikeln och stoppar hårproduktionen.

Vilka resultat kan förväntas?
För att eliminera så mycket hårväxt som möjligt bör man räkna med 10-20 regelbundna behandlingar beroende på vilket område på kroppen man ska behandla. Ingen kan dock vänta sig att bli 100% fri från hårväxt, då detta är fysiologiskt omöjligt på grund av att alla hår inte är aktiva samtidigt. Likaså kan faktorer såsom graviditet och hormoner medföra en spontan hårväxt även efter en Depilar- behandling.

Hur ofta görs en Depilar System-behandling?
Du kan göra regelbundna behandlingar var 4:e - 6:e vecka, beroende på hur fort ditt hår växer, under en 12-24 månaders period. Håret ska vara minst 6 mm långt för att kunna avlägsnas effektivt vid roten.

När syns resultatet?
Depilar System kan bara behandla hår som är synligt och som befinner sig i växtfasen. Områden med olika växtfaser ska behandlas separat. Det kan vara nödvändigt med minst 4-5 behandlingar innan man får ett synligt resultat.

Kan Depilar System-behandling göra att jag får mer hår?
Ofta stimuleras hårväxten efter de första behandlingarna, då kroppen reagerar på processen. När man avlägsnar håret vid roten, blir resultatet att kroppen aktiverar vilande celler. Detta bättrar på effekten av efterföljande behandlingar och ger dessutom ett mer synligt resultat.

Viktigt att tänka på innan och efter en Depilar System-behandling
Vi rekommenderar att du inte badar 2 timmar innan en Depilar System-behandling. Du ska inte heller använda oljor eller talk i en hårborttagningsprocess, för dessa kan täppa till porer eller ändra hudens pH-värde. Efter din behandling så ska du inte bada de första 45 minuterna efter en behandling. En bra idé är att utföra en exfoliering eller en torrborstning av det behandlade området 4-5 dagar efter behandlingen. Efter varje traditionell vaxbehandling bör man undvika solexponering i 24 timmar, så att huden får möjlighet att hämta sig. Och kom ihåg de generella solråden: använd solskydd, uppehåll dig inte i solen för länge och undvik solen mellan 12.00 och 15.00.

Helt ansikte

1295:-

Kinder

850:-

Överläpp

450:-

Haka

450:-

Överläpp och haka

850:-