Lift6

PASSAR SLAPP HUD SOM FÖRLORAT ELASTICITET

Naturligt ansiktslyft! Lift6 liftmassage är en teknik med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster - helt utan injektioner eller skalpell.

Resultat:

  • Reducerar linjer, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion

  • Stramar upp huden, minskar dubbelhaka

  • Motverkar påsig, trött och glåmig hy

  • Återställer och bygger upp hudens kondition på djupet

  • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster

Hur går liftmassage till?
Lift6 liftmassage är en mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras och huden stramas upp.

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?
Själva behandlingen tar ca 35 minuter och är skönt avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-14 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.

Liftmassage passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker
Liftmassage passar alla hudtyper - även den mest känsliga. Liftmassage är även ett alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling p.g.a. medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft.

Liftmassage innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt! Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen - om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång huden egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken.

Ingen återhämtning
Behandlingen tar endast 30 minuter och huden blir inte röd eller irriterad efteråt. Du kan alltså passa på att gå på lunchen! Lättare rengöring ingår vid varje behandlingstillfälle, men om du vill så lämnar vi kvar eventuell ögon makeup och lägger gärna på ett vårdande mineralunderlag innan du går härifrån.

Helt ansikte

795:-

10-kort

Tio behandlingar

5995:-

14-kort

Fjorton behandlingar

6995:-

Som tillval i annan behandling

T.ex. i en klassisk ansiksbehandling

450:-