Makeup


Låt våra makeup-artister ta fram din bästa sida! Vi på SkönhetsCompaniet har sminkat nöjda kunder sedan 2002. Tidigare låg vår salongsdel ovanpå en välbesökt sminkbutik på Köpmangatan i Örebro, men sedan 1/12 2009 avslutade vi samarbetet med det sminkmärket för att istället erbjuda makeup från Palina. Palinas produkter är fria från mineraloljor, lanolin, alkhol och andra tilltäppande och hudirriterande ämnen. De passar även den mest känsliga hud. Palinas produkter låter huden andas, och du känner inte ens att du är sminkad. Kvalitén är den allra bästa, med lättjobbade produkter som sitter dagen lång.

Makeup vardag måndag till torsdag / Fredag eller helg 

Bal, fest eller en hållbar vardagsmakeup? En ordentlig sminkning som sitter hela dagen och halva natten. Här jobbar vi ordentligt med grunderna till din sminkning, och lägger tid på att arbeta in alla sminkprodukter, för ett oöverträffat hållbart resultat. Du är med och säger vilka färger / vilken typ av sminkning du önskar, och om du vill så kommer vi gärna med råd och förslag!


Vi ger dig en rabattkupong på 20% på Palina ( mån-tors) vid sminktillfället som du kan nyttja direkt eller vid annat tillfälle. , har du egna lösfransar som vi sätter dit kostar det 295:-.

Sker sminkningen på en fredag/ lördag under öppettider är priset från 795 kr , är det utöver salongen öppettider från 995kr  

595:-/795:-

Makeup-rådgivning

20% vid köp av produkter från Palina 

Vi lägger en lättare makeup samtidigt som du får råd om färger och penslar Efteråt får du ett personligt makeup-schema med produkter utvalda för dig. Gäller endast måndag-torsdag.

495:-

Privat makeup-kurs

För dig som vill lära dig lite mer om hudvård och smink för just dig. Vi lägger en snygg vardags- eller fest makeup, samtidigt som du får råd om färger, penslar och tekniker. Här får du gärna vara med själv och sminka halva sidan för att lära känna produkterna och teknikerna lite bättre.


Med dig hem får du ett personligt makeup-schema 

1295:-

Brudmakeup inkl. provsminkning

Vi ser det som en ära att vara en del av kanske den viktigaste dagen i ditt liv! Vi har hjälpt blivande brudar sedan 2002 med att hitta just deras stil på bröllopsdagen. På bröllopsdagen läggs all tid på att jobba in produkterna ordentligt för ett oöverträffat hållbart resultat. Produkterna har noggrant provats ut tidigare vid en provsminkning med samma makeup-artist.


1-3 veckor innan den stora dagen vill vi gärna träffa dig för att prata färger, tankar och ev. teman. Du träffar en av våra duktiga makeup-artister för att prova ut underlag, färg och form. Vi lägger alltid färdigt hela makeupen så du vet exakt hur det kommer att se ut på bröllopsdagen.


Vi ger dig 20% rabatt på Palina vid sminktillfället. Vill du även ha lösfransar kostar detta 295:-, har du egna lösfransar som vi sätter dit kostar det 195:-.

2995:-

Endast brudmakeup

1995:-

Endast provsminkning

1100:-

Gruppkurs 3-5 st

Inkl. produkter för 400:-/per person.

695:-/per person

Gruppkurs 6 st eller fler

15% rabatt på Palina vid kurstillfället.

295:-/per person

Ditsättning av lösfransar

Vi avslutar med att lägga en snygg eyeliner och volymgivande mascara.

395:-

Ditsättning av egna lösfransar

Vi avslutar med att lägga en snygg eyeliner och volymgivande mascara.

295:-