Beauty Roller

Över tiden förlorar huden elastin och kollagen, men även muskelmassan försvagas. I ansiktet märker vi av det genom att konturerna försämras. Elasticiteten och spänsten i huden blir sämre. Precis som vi tränar kroppens muskler, behöver vi träna ansiktets muskulatur. För långsiktiga resultat använd rollern varje dag, minst 5 min.

Microcurrent/Mikroström* stimulerar musklerna för att ge ett mer avslappnat och lyft utseende. Mikroström är motsatsen till Botox (Botulinumtoxin). Botox hämmar muskelrörelserna som orsakar linjer och rynkor, medan mikroström lyfter och ombildar musklerna. Det finns över 40 muskler i ansiktet. Mikroström väcker musklerna och påminner om hur de var innan tyngdlagen gjorde sig påmind. Muskelminnet återaktiveras.

- Stimulerar musklerna
- Ökar blod - och lymfcirkulationen
- Förbättrar penetrationen av hud och kroppsvårdsprodukter
- Ökar produktionen av kollagen och elastin
- Ökar cellernas ämnesomsättning
- Ökar cellernas ATP*

*ATP är bränslet som en cell behöver för att fungera, som behövs för att vävnader ska kunna repareras.

Applicera valfritt serum eller creme på huden så att den håller sig fuktig för bästa resultat. Mikroströmmen fungerar genom en solcellspanel som tar emot solljus eller ljus från strömkälla under tiden den används. Utför behandlingen med uppåtgående rörelser och för sedan rollern mot lymfkörtlarna. Se schema.

Använd inte rollern tillsammans med syror, peeling, blekande crèmer eller masker. En tinglande, pirrande känsla kan uppstå både under och efter behandlingen. Det betyder att musklerna aktiverats och kan jämföras med träningsvärk. Använd ej på öppna sår, eksem och/eller irriterad hud. Använd inte produkten vid sjukdom och förkylning då kroppen kan vara extra känslig för massage.

Förvara din Amelie Soie Beauty Roller i den medföljande påsen när du inte använder den.

1 195,00 kr