Fresh Apple Cleanser

Passar alla hudtyper. 

En fräsch gel som tar bort alla spår av make-up och föroreningar, lämnar huden ren och avgiftade. Innehåller lugnade ingredienser som skyddar den mest känsliga huden.

Nyckelingredienser:

  • Aloe Barbadensis leaf juice - återfuktande, mjukgörande och antiinflammatoriska egenskaper. Skapar en skyddande barriär på huden och förhindrar fuktförlust.
  • Chamomilla Recutita flower extract - Mycket lugnande och fuktgivande ingrediens. Har läkande och antiinflammatorisk egenskaper. Rik på vitamin B-komplex.
  • Malic acid - Jämnar ut hudtonen, reducera fina linjer och är porförminskande. Det är en AHA syra vars molekylstorlek är större än andra AHA syror, vilket leder till en jämnare och långsammare penetrering av huden som är mindre irriterande. Detta gör att denna syra passar bra för de med känslig hud.
  • Rosmarinus Officinalis leaf extract - En av komponenterna i rosmarinextrakt , har en lugnande effekt på huden, som kan vara användbara för att lindra flera vanliga hud frågor. Rosmarinsyra är en antioxidant och skyddar huden.

Användning: Applicera på fuktigt ansikte. Massera upp ett lödder och skölj av med vatten.

Storlek: 200 ml

275,00 kr

FLER PRODUKTER FRÅN PALINA SKIN PHILOSOPHY: