Glamtox Skin Care Kit

Tillfälligt slut 70% RABATT

Passar alla hudtyper som är i behov av lyster.

Rodial Glamtox Skin Care on The Go Kit innehåller fem hudvårdsklassiker från Rodial i resestorlek, perfekt för att pröva på eller till resan. En uppljusande och skonsam rengöringsbalm, en anti-aging fuktighetskräm med SPF 15, en nattkräm med en avancerad retinolformula som förvandlar din hud under natten och ett intensivt, återfuktande läppbalsam.

Detta kit innehåller:

  • Rodial Glamtox Cleansing Balm, 30 ml - Ett milt rengöringsbalsam som innehåller mandel, jojoba och veteolja, som ger näring åt huden samtidigt som aminosyror och C-vitamin hjälper till att jämna ut hudtonen. Tar bort både smuts och smink.
  • Rodial Glamtox Day SPF 15, 15 ml - En lätt mjukgörande creme som stärker hudens naturliga fuktbarriär och hjälper till att strama upp huden. Innehåller kollagenpeptider som har en avslappnande effekt på uttryckslinjer och reparerar den underliggande bindväven.
  • Rodial Glamtox Night, 15 ml - Mild retinol arbetar för att återbygga, stärka huden samtidigt som den minskar porernas storlek. Huden kommer att få mer energi och en strålande glöd på morgonen. Den arbetar också med att minimera hyperpigmentering för att skapa en lätt och klar hudton.
  • Glamoxy Snake Serum, 2,5 ml - Ger huden en snabb uppfräschning med en cocktail av aktiva substanser som stramar upp och ger huden ny lyster. Snabbverkande syrepartiklar hjälper till att återställa trött och glåmig hy till sin naturligt ungdomliga lyster.
  • Rodial Glam Balm Lip, 2,5 ml - Ett läppbalsam med allt dina läppar behöver: fuktgivande, närande, lindrande, reparerande och skyddande!
179,00 kr 595,00 kr
Please select variants first

FLER PRODUKTER FRÅN SAMMA MÄRKE: