Guldkollagenmask Hals

Tillfälligt slut 60% RABATT
Passar alla hudtyper, särskilt mogen hud.

Jamelas Guldkollagenmask för halsen innehåller äkta 24 karats guld och är noggrant utvecklade för att återfukta huden, resultatet är att hudens fuktighet ökas upp till 92%. Guldets nyttiga effekter har nu kombinerats med naturens bästa ingredienser, hyaluronsyra, växtbaserad kollagen och rosens eteriska olja. En intensivvård som stärker och ger näring till mogen hud och ger resultat av en fastare och jämnare hud där fina linjer och rynkor jämnas ut. Ålderstecken börjar synas först på huden kring halsen. Denna mask är utvecklad för huden kring halsen och accelererar hudens egen produktion av kollagen och cellernas förnyelsehasighet. Som ett resultat får du en mjukare, jämnare hud samt en jämnare ton på huden kring din hals.

100 % vegan: produkten har inte testats på djur och den innehåller inte heller alkohol eller ämnen med animaliskt ursprung.

Användning: Rengör huden med varmt vatten och torka huden. Öppna förpackningen försiktigt från en kant och placera masken på huden med foliesidan mot huden. Låt verka under minst 30 minuter, vid hemmabruk kan man låta masken verka upp till 5 timmar tills gelémasken har torkat och alla näringsämnen absorberats av huden.

Innehåller en mask för halsen.

OBS! Denna produkt har utgånget datum, därav högt rabatterad.

55,00 kr 139,00 kr
Please select variants first

FLER PRODUKTER I SAMMA KATEGORI:

Produktgrupper