Mineralkollagenmask Ansikte

Tillfälligt slut 60% RABATT

Passar alla hudtyper.

Jamelas Mineralkollagenmask hjälper huden att korrigera skador förorsakade av solen. Ros- och jasmin-extraktens kombination accelererar cellernas förmåga att förnya sig och ökar på hudens glans och lyster. En lugnande mask som återhämtar hudens förlorade fuktighet och förhindrar obehagligt fjällande. Jamelas innovativa ansiktsmasker innehåller näringsrika ämnen som jämfört med vanliga ansiktsmasker absorberas upp till tio gånger snabbare av huden. En silkeslen ansiktsmask som inte kräver blandning och inte orsakar röra: placera bara helt enkelt masken på ansiktet, pressa lätt masken på sin plats och låt näringsämnen fylla sin uppgift. En en fastare och jämnare hud redan efter första behandlingen.

Användning: Rengör huden med varmt vatten och torka huden. Öppna förpackningen försiktigt från en kant och placera masken på huden med foliesidan mot huden. Låt verka under minst 30 minuter, vid hemmabruk kan man låta masken verka upp till 5 timmar tills gelémasken har torkat och alla näringsämnen absorberats av huden.

100 % vegan: produkten har inte testats på djur och den innehåller inte heller alkohol eller ämnen med animaliskt ursprung.

Innehåller en ansiktsmask.

OBS! Denna produkt har utgånget datum, därav högt rabatterad. 

55,00 kr 139,00 kr
Please select variants first

FLER PRODUKTER I SAMMA KATEGORI:

Produktgrupper