Oil Free Matte

Passar kombinerad/fet samt oren hud.

En mattgivande lotion kombinerad med UV Smart Booster-teknologi och oleosomer. Ger ett bredspektrigt skydd mot UV-strålar med SPF30. Jästextrakt, hästkastanj och vitamin B3 reglerar talgproduktion och håller hudytan matt.

Dermalogica använder två effektiva tekniker för att skapa mjukgörare som är anpassade efter din hudtyp samt ger det UV-ljusskydd som just du behöver:

  • UV Smart Booster-teknologi - Forskning visar att de antioxidativa vitaminerna C och E spelar en viktig roll när det gäller att skydda huden mot de skadliga fria radikaler som uppstår när UV-ljus träffar hudytan. Dessa fria radikaler är en biprodukt som uppkommer när UV-strålarna orsakar hudrodnad, nedbrytning av celler och DNA samt korslänkning av hudens fibrer. För att ge ännu bättre skydd mot detta använder Dermalogica inte bara UV-ljusfilter utan även mikroinkapslat vitamin C och E - UV Smart Boosters. Kapslarna öppnas vid kontakt med UV-strålning och levererar då de aktiva vitaminerna när de behövs som mest.

  • Oleosomer som är naturligt förekommande kapslar som fungerar som mjukgörande ingredienser. Dessa unika molekyler hjälper till att leverera aktiva ingredienser, i det här fallet kemiskt UV-filter direkt till hudytan där det frisläpps successivt. Den här nya tekniken gör att Dermalogica kan skapa produkter med högre solskydd (SPF) men med mindre mängd solskyddsfilter och därmed få mer plats i produkten för hudvårdande ingredienser. Resultatet är produkter som låter huden andas och som känns lätta och bekväma att använda. Solar Defense Booster SPF50 och Oil Free Matte SPF30 innehåller oleosomer.

Denna produkt innehåller kemiskt solfilter.

Storlek: 50 ml

579,00 kr
Please select variants first