TanCan Soft Glow

TanCan Soft Glow Lotion är en härligt återfuktande bodylotion med mild self-tanning effekt, berikad med hudvårdande Vitamin A och Vitamin E. Din hud blir återfuktad samtidigt som du får en lätt brun-utan-sol effekt.

Tan Can Soft Glow ger din hud en vacker lätt solkysst hudton. Berikad med noga utvalda ingredienser återfuktas och vårdas huden på djupet. Kan användas dagligen efter dusch, som en after sun eller 2-3 dagar efter en genomförd TanCan Bronze behandling (hemma eller på salong) för att vårda, återfukta och förlänga solbrännan. Applicera en liten mängd lotion i handen och stryk på krämen med långa följsamma drag, nerifrån och uppåt. Avsluta med ett tunt lager över händer och fötter. Efter ca. 6 timmar har du fått en lätt solkysst hudton som ger ett fräscht och välmående utseende.

De exklusiva råvarorna Eruthrylose, Vitt te och Aloe Vera hjälper till att återfukta och bibehålla hudens spänst samtidigt som huden får ett hälsosamt utseende utan skadliga UV-strålar. Fri från parabener, mineralolja och parfym.

Det första steget i self-tanning behandlingen är att ta bort döda hudceller med TanCan Scrub. Därefter smörjs kroppen in med TanCan Primer så att huden får optimalt med fukt samtidigt som den har ett mycket bra fäste för din self-tanning. Använd sedan din brun-utan-sol. Resultatet blir en mer hållbar self-tanning behandling och en välvårdad hud.

Storlek: 200 ml

289,00 kr
Please select variants first