Qryo T-Shock

QRYO T-SHOCK - den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag!

QRYO T-SHOCK jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad du önskar för slutresultat. Som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. "gäddhäng", "kärlekshandtag", rumpa, "mammamage".  Som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. "dubbelhaka".

Den speciella sammansättningen värme- och kyla hjälper till att dra åt och släta ut huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultatet är en mer skulpterad du!

VILKA OMRÅDEN ANVÄNDS QRYO T-SHOCK OFTAST PÅ:

KROPP:
• Mage, även "mammamage" med lös hud
• "Kärlekshandtag"
• Armar, "gäddhäng"
• Lår, för fettreducering eller tighta till 
• Celluliter
• Rumpa, lyftande

ANSIKTE:
• Hela ansiktet, mot rynkor
• Dubbelhaka 

Ett behandlingsområde räknas som ett A5 (ett halvt A4) i storlek för optimalt resultat, därav kan t.ex. magen delas upp i  2-4 områden. "Kärlekshandtag", överarmar, baksida lår mm. räknas alltid som 2 områden. Stuss kan räknas som 2 områden, ibland 4 områden, beroende på önskat resultat. Fråga oss gärna vid en konsultation (kostnadsfri) för optimal behandling. 

HUR OFTA KAN JAG GÖRA EN QRYO T-SHOCK BEHANDLING?

Behandlingsfrekvens och sessionslängder beror på vad som skall behandlas. Sessionerna måste vara åtskilda för att kroppen skall kunna omsätta och befria sig från fettceller. QRYO-behandlingar kan göras varannan vecka. Vi rekommenderar att man fokuserar på en kroppsdel per session för att möjliggöra korrekt dränering och undvika överaktivitet i kroppens lymfsystem.

HUR LÅNG TID KVARSTÅR RESULTATEN?

Fettborttagningen på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ökar antalet fettceller igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet.

QRYO TONING och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Detta varierar mellan person till person.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?
Vi brukar rekommendera 4-8 behandlingar för att få bästa resultatet. Processen i kroppen att eliminera fett kan fortsätta i upptill 8-12 veckor efter behandling.

HUR KÄNNS EN QRYO T-SHOCK BEHANDLING?
Den är helt smärtfri, men kan på vissa områden ömma. Maskinen växlar mellan värme och kyla.

VEM SKALL INTE GÖRA EN QRYO T-SHOCK BEHANDLING?

- om du är gravid
- är under 15 år
- om du lider av en njursjukdom
- om du genomgår en njurdialys eller kemoterapi
- om du ha diabetes
- kraftiga åderbråck ska inte behandlas

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR AV ATT ANVÄNDA QRYO T SHOCK?

Qryo T-Shock behandlingen är helt säker. Det finns idag inga kända biverkningar. Det som hänt hos ett fåtal kunder är att lätt rodnad uppstått samt en viss avdomnad känsla. Denna rödhet och avdomnade känsla försvinner dock efter några dagar. Inga långvariga biverkningar har hittills konstaterats.

KAN JAG GÖRA NÅGOT FÖR ATT FÖRBÄTTRA RESULTATET?

Ja! Pagani, som tillverkar Qryo T-Shock-enheten, rekommenderar att du träna i 30 till 60 minuter någorlunda i anslutning till varje behandling, detta för att hjälpa kroppens metaboliska elimineringsprocesser.

Vi rekommenderar även alla våra kunder att göra en enkel lymfmassage. Lymfmassagen hjälper lymfsystemet att rensa ut fettceller som eliminerats genom urin och svett. Om du efteråt kombinerar behandlingen med träning förbättrar du resultatet av Qryo T-Shocks behandlingen. Träningen ökar blodcirkulationen, och träningen kommer att hjälpa lymfan att även fortsätta att leverera ytterligare syre och näringsämnen vilket hjälper till att öka hudens elasticitet.

HUR SKILJER SIG QRYO T-SHOCK MOT ANDRA BEHANDLINGAR INOM KRYOTERAPI?

Till skillnad från "coolcontour" och andra Qryo-terapibehandlingar använder Qryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en "chock" mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. 

Qryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminerar vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN QRYOSLIMMING OCH QRYOTONING?

QRYOSLIMMING/FETTREDUCERING är vanligtvis ca 30 minuter och börjar med en uppvärmningsfas följt av plötslig kylning. Temperaturerna är upplevs inte smärtsamma. Hud- och fettvävnad utsätts med Qryo T-Shock för en trippel termisk chock (värme-kyla-värme) vilket optimerar resultaten. Värmen har effekt på triglycerider för att destabilisera dem och därmed ökar effektiviteten hos den kalla som ska följa. Adiposa celler eller adipocyter (fettceller) är särskilt känsliga för värme och kyla och denna mycket viktiga variation i temperatur möjliggör en effektivare och snabbare eliminering av adipocyter genom att modifiera deras kristallisering.

Kylan accelererar apoptosen (en naturlig kontrollerad celldöd) hos adipocyterna. Synergin för termisk chock leder till förstörelsen av fettceller. Adipocyterna kan inte överleva de kalla temperaturerna och vissa adipocyter elimineras även direkt under sessionen. Resten elimineras gradvis under några dagar eller veckor. Denna teknik leder till en minskning av fettmassa i ett målinriktat område och är inte en viktminskningslösning. Upprepade sessioner tar långsamt bort övre skikt av fett. De celler som har eliminerats dras in i blodomloppet och försvinner därefter naturligt genom lymfsystemet.

QRYTONING skiljer sig genom att den främst arbetar med kyla. I denna behandling kyler ned huden och vävnaden . Behandlingen upplöser vätskorna som binder fettcellerna genom att kristallisera dessa. Denna kristallisering förstör fettcellerna och bindningarna som håller sammanfogningarna samman. Upprepade sessioner tar även långsamt bort de övre fettlagren. De celler som har förstörts går in i blodbanan, varefter de kasseras via lymfsystemet.

Ansikte, ett område

Välj mellan: Ansikte / "dubbelhaka" / hals

1895:-

Ansikte, två områden

Välj två områden: Ansikte / "dubbelhaka" / hals

2895:-

Kropp, ett område

Välj mellan: Mage / kärlekshandtag / baksida lår / framsida lår / rumpa / överarmar

1995:-

Kropp, två områden

Välj två områden: Mage / kärlekshandtag / baksida lår / framsida lår / rumpa / överarmar

2995:-