BODYSLIM LipoLaser

Ingen kirurgi - Ingen smärta - Ingen återhämtningstid - Inga negativa bieffekter

Den ledande behandlingen för fettförbränning på hela kroppen!

NYHET! Vi är FÖRST I SVERIGE med att erbjuda absolut senaste laserteknololgin BODYSLIM LipoLaser från PALINA Beautysolutions sweden!

Denna kalla laser minskar fett och celluliter och ökar kollagenet i huden, skapar ATP (energi) i cellens mitokondrier och minskar inflammation. Du får alltså både slätare hud, mindre omfång och ökad energi som "biverkning." Det finns dessutom inga risker eller obehag med behandling med BODYSLIM!

BODYSLIM LipoLaser är en kall, grön laser med våglängd 532nm. Laserstrålarna tränger igenom cellmembranen på fettceller, skapar små porer där fettsyrorna sipprar ut. Behandlingen tömmer alltså fettceller på sitt innehåll. De förs ut från kroppen genom lymfsystemet och njurarna.

Resultatet blir att fettcellerna krymper istället för att dödas. När detta händer börjar de krympta fettcellerna att agera och fungera som friska magra celler, vilket frigör rätt meddelanden till hjärnan och skapar en kommunikationseffekt i hela fettorganet, vilket får andra fettceller att släppa sitt innehåll och återställa sina hormonsvar till det positiva. BODYSLIM stimulerar din egna kropps fettförbränning på flera positiva sätt, och långsiktigt.

Hur lång är en behandling, och vad är en kur?

En behandling med BODYSLIM LipoLaser är 30 minuter, och du väljer vilken del av kroppen som du vill fokusera på. Man kan även välja att göra två områden per behandling, som då tar 60 minuter. 

Man rekommenderas att göra en kur om 8-12 behandlingar, 1-2 gånger i veckan.

Vad gör er BODYSLIM Lipolaser?

Denna kalla gröna laser reducerar fett och celluliter samt ökar kollagenet i huden, skapar ATP (energi) i mitokondrien i cellen, och dämpar inflammationer.

Med andra ord så får du slätare hud, ett mindre omfång och ökad energi. Det finns absolut inga som helst risker med denna behandling!

Hur fungerar det?

Bodyslims laserljus använder grön ljusvåglängd som riktar in sig på fettceller och öppnar cellmembranet för att göra sig av med oönskade fettceller. Ditt lymfsystem, levern och njurarna hjälper kroppen att transportera bort fettsyrorna från de tömda fettcellerna. Det krävs en kur, i genomsnitt 10-12 behandlingar 

Hur går behandlingen till? 

Behandlingen är helt smärtfri och du känner ingenting. Eftersom det är en kalll aser så känner du inte ens ljuset från lasern. Du ligger bekvämt på behandlingssäng med. Behandlingstiden med lasern är 30 min, hela besöket tar ca 45 minuter.

Behandlingsområden med BODYSLIM LipoLaser:

KROPP:
• Mage
• "Kärlekshandtag"
• Armar
• Lår, (framsida, baksida, insida)
• Celluliter, gärna i kombination med Cellusphere/LPG
• Rygg

ANSIKTE:
• Dubbelhaka

Hur många behandlingar behöver jag? 

Exakt hur många är väldigt individuellt. Vi går igenom dina önskemål och ger förslag hur du kan når bäst resultat Ditt resultat påverkas av kost och motion utöver behandlingen så viktigt att tänka på. Ett genomsnitt är 8-12 behandlingar allt är utifrån dina förutsättningar och motivation.

 Alla fettreducerande behandlingar, inklusive BODYSLIM, är beroende av ett väl fungerande lymfsystem, då det är ditt lymfsystem som tar hand om de tömda fettcellerna. Därför är det alltid en fördel att kombinera BODYSLIM med lymfcirkulationshöjande behandlingar som Cellusphere och/eller LPG.

BODYSLIM öppnar upp fettcellerna, får dom att släppa ifrån sig lagrade fettlipider (fettsyror), men har även många andra goda hälsoeffekter. BODYSLIM är en hälsoboost då den fyller på energi i mitokondrierna, har en antiinflammatorisk effekt, främjar immunförsvaret, främjar återhämtning/rehabilitering, sänker stressnivåer och gynnar kollagenbildning. Många av de vi har behandlat med BODYSLIM upplever t ex minskning av huvudvärk/migrän, förbättrad sömn och mer energi.

Kan jag själv göra något för att förbättra resultaten?

JA; absolut! Om du tränar i 30 till 60 minuter någorlunda i anslutning till varje behandling så hjälper du till med kroppens metaboliska elimineringsprocesser. Det kan räcka med 30 minuters promenad, det behöver inte vara en tur till gymmet om du inte vill!

Vi rekommenderar även alla våra kunder att göra en enkel lymfmassage. Lymfmassagen hjälper lymfsystemet att rensa ut fettceller som eliminerats genom urin och svett. Om du efteråt kombinerar behandlingen med träning förbättrar du resultatet av BODYSLIM-behandlingen. Träningen ökar blodcirkulationen, och träningen kommer att hjälpa lymfan att även fortsätta att leverera ytterligare syre och näringsämnen vilket hjälper till att öka hudens elasticitet. Ökad lymfcirkulation får du av behandlingar med Cellusphere och/eller LPG.

Hur lång tid kvarstår resultaten?

Fettborttagningen på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ,ökar fettcellernas storlek igen. Men vid bibehållen vikt, är resultaten med BODYSLIM permanenta!

PRISER: BODYSLIM LipoLaser

BODYSLIM,1 område (30 min)

Här väljer du ett fokusområde (t ex mage/rygg/armar/dubbelhaka/lår

2595:-

BODYSLIM, 2 områden (60 min)

Välj 2 fokusområden (30 minuter per område)

3595:-

BODYSLIM 4-kort (1 område)

8780:-

BODYSLIM 8-kort (1 område

15995:-

BODYSLIM 12-kort (1 område) 

20995:-