NBE

PASSAR FÖR ETT SYNLIGT RESULTAT UTAN KONVALESCENS.

Skönhetsbehandlingen som gjort succé - Synliga resultat på en enda behandling!

Vill du ha ett synligt ansiktslyft på en gång? Som dessutom är skön och avkopplande, utan konvalescens eller risker och som kan göras året om, oavsett hudtyp? Då ska du prova Nannic NBE1000 och NBE Deep Skin! Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats inom skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. En behandling med NBE kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage som ger snabba och synliga resultat. Utan nålar, utan smärta och biverkningar!

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en mild blästring (hudslipning). Behandlingen möjliggör en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som t e x hyaluronsyra, som har en utfyllande effekt.

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor. Vi fotograferar inför varje behandling, både före och efter, så att du själv ser resultatet som är synligt efter en enda behandling!

STEG 1: ABLATOR, är idealisk att använda för att förebereda huden så att den blir helt ren och fräsch och bättre kan ta till sig produkter och behandlingar. 

DEN NYA SORTENS TEKNOLOGI AV MICRODEMABRASION, UTAN SAND

 • Effektiv djuprengörning - avlägsnar döda hudceller och gör huden mer mottaglig
 • Används före alla typer av behandlingar - ger ett ännu bättre resultat
 • Hygieniskt & säkert - sterila engångsartiklar
 • Smärtfritt - avkopplande och bekvämt
 • För alla hudtyper - ingen risk för hudskada
 • Optimalt att kombinera med NBE 1000

STEG 2: INFUSOR, öppnar upp huden mycket lätt och ger djup penetration av aktiva ingredienser. Den har effektiva små mikrokanaler som mycket skonsamt påverkar huden från utsidan.

EFFEKTIV PUNKTBEHANDLING AV SPECIFIKA PROBLEMOMRÅDEN

 • Lätt öppning av huden - aktiva ingredienser kan effektivt tränga in i huden
 • Omedelbara effekter - direkt utfyllnad av rynkor
 • Hygieniskt & säkert - sterila engångsartiklar
 • Inga risker för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering
 • Optimalt att kombinera med NBE 1000

NBE LÄPPBEHANDLING
En fuktbomb för torra läppar! I NBE läppbehandling jobbar vi med steg 2 i NBE Deep Skin-behandlingen, Infusor, som slussar ner hyaluronsyra i läpparna och gör dom fylligare och återfuktade. I läppbehandlingen ingår rengöring och steg 2, Infusor, en fuktbomb för torra läppar med fyllande effekt.

I ansiktsbehandlingarna ingår rengöring, peeling, Deep Skin, specialanpassat serum som slussas ned i huden, alginatemask. I MAGIC DELUXE får du det allra bästa, den mest resultatinriktade behandlingen som finns att tillgå idag. I MAGIC DELUXE ingår behandling med både NBE Deep Skin och NBE 1000.

Helt ansikte och hals

1995:-

Dekolletage

1995:-

Ansikte, hals och dekolletage

2400:-

Läppar

595:-

MAGIC DELUXE Helt ansikte

Kombinationsbehandling med både NBE Deep Skin och NBE1000
Vid kur om 5 st Magic Deluxe ges 50% rabatt på 5:e behandlingen

2950:-

NBE 1000

NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE 1000  är en mycket skonsam och behaglig metod med radiofrekvens som ger en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

NBE 1000 ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna med hjälp av radiofrekventa vågor. Tillsammans man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna i behandlingsprodukterna verkligen når dermis, det undre hudlagret som är rikt på både kollagen (som gör väven hållfast) och elastin (som gör huden slät, stram och elastisk).

Effektiv och säker metod
NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat.. Behandling med NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder metoder som kan skada huden.

Behandlingsområden:

 • Hudföryngring och lyft
 • Rosacea och couperoser
 • Rynkreducering
 • Ödemreducering
 • Slapp hud

Helt ansikte

1995:-

MAGIC DELUXE Helt ansikte

Kombinationsbehandling med både NBE Deep Skin och NBE1000
Vid kur om 5 st Magic Deluxe ges 50% rabatt på 5:e behandlingen

2950:-