LPG

LPG Kroppsmassage (välbefinnande, celluliter, kroppsformning)
SkönhetsCompaniet är en av de salonger i hela Sverige, som har mest kunskap och längst erfarenhet av LPG kroppsformning och cellulitbehandling! Vår grundare Lina är diplomerad LPG-terapeut sedan 2005, och har sedan dess både utbildat andra terapeuter inom LPG och genomgått flertalet vidareutbildningar. Lina har personligen godkänt de andra LPG-terapeuterna på SkönhetsCompaniet, efter att de genomgått grundlig utbildning och diplomering. Det är viktigt att få en bra LPG-behandling.

 VI JOBBAR MED DEN ALLRA SENASTE LPG-UTRUSTNINGEN LPG ALLIANCE, SOM GER HELA 30% BÄTTRE RESULTAT!

LPG lipomassage avlägsnar envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, lår och stjärt samt stramar upp slapp hud med en underbart skön, djupgående massage-metod. LPG Lipomassage eller Endermologie som behandlingen också kallas är en teknik som används för att utföra s.k. mekanisk bindvävsmassage med hjälp av vaccumsug och motoriserade rullar. Tekniken uppfanns av en fransman vid namn Luois Paul Guitay, därav namnet LPG. LPG är en unik och patenterad teknologi med mer än 20 års erfarenhet, referenser från hela världen och 85 vetenskapliga publicerade studier att luta sig emot.

Endermologie/Lipomassage® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Om du redan har gjort en fettsugning, eller ska göra en, så är behandlingen ett oumbärligt komplement! Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera med LPG-behandlingar. .Du får då bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar också drastiskt.

Endermologie/Lipomassage® bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner. Celluliter reduceras effektivt med denna metod. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter dräneras ut och försvinner.

Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskas fettcellerna i omfång. Detta främjar en bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Kollagen och elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.

LPG Lipomassage hjälper dig att:

  • Reducera överflödigt fett på problemområden
  • Reducera celluliter
  • Framhäva kroppens konturer
  • Forma och lyfta rumpan
  • Öka fettförbränningen
  • Mjuka upp hård bindväv
  • Öka hudens elasticitet och spänst
  • Öka lymfdräneringen
  • Hjälpa din hud inför och efter operation
  • Lindrar muskel- & ledvärk

Vad är celluliter?
Celluliter är vanligast hos kvinnor och delvis genetiskt och delvis hormonellt betingade. Celluliter orsakas av att underhudens fettceller blir fler och allt större och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem. Hudens förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan ut. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende.

Den medförda minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindvävnaden. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

Hur går behandlingen till & hur länge håller resultaten?
Varje behandling tar 40 minuter och resultat kan börja ses efter ca 5-8ggr. Det är dock olika hur snabbt olika kroppar svarar på behandlingen, då det dels finns olika slags celluliter, man har haft dom olika länge och andra aspekter såsom vätskebindning, hormoner och medicinering spelar in. En grundbehandling för celluliter är 10-20 ggr och utförs 1-2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad. Det finns inga behandlingar som tar bort celluliter till 100%, men de allra flesta får en väldigt fin förbättring och utjämning av LPG-massage, och  vi kan även erbjuda behandling med Osmo Therm (värme, kyla och microström), som man kan varva med för att förbättra resultaten ytterligare. Det är dock vetenksapligt bevisat, ATT LPG-massage gör vad som sägs ovan - och de effekterna sammantaget ger en jämnare hud med färre synliga celluliter, viss kroppsformning samt ökad förbränning & stärkt immunförsvar i och med att vi för ut slagg och toxiner ur kroppen. De hälsosamma effekterna av LPG-behandling, är något som alla mår bra av!

Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca. 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i några månader. För att förhindra detta, krävs endast 1-2 behandlingar per månad. Då håller resultaten även i längden, plus att de till och med förbättras! Återbesök med 1 gång/månad, förbättrar resultaten med ca. 20% och återbesök 2 gånger/månad förbättrar resultaten med ca. 40%.

Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Endermologie® behandlingen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur.

Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bi-effekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

Metoden har som första metod blivit godkänd av amerikanska FDA som behandling mot celluliter.

Enstaka behandlingar 

995:- 

Provbehandling LPG, en gång/kund

Prova på LPG hos oss och upplev skillnaden! Bestäm sedan vilket paket som passar dig bäst. Du får låna en kroppsstrumpa av oss.

795:-

5-kort LPG

Paketpris 

4475 kr

10-kort LPG

Paketpris inkl. förberedande kroppsvård inför LPG, kroppsstrumpa  TOTALT VÄRDE: 11 240:- 

8495 kr

15-kort LPG

Paketpris inkl. förberedande kroppsvård inför LPG, kroppsstrumpa, en valfri cryobehandling samt hemmavårdsprodukt (effektiv cellulitcreme). TOTALT VÄRDE: 18 210:- (4710:- i rabatt)

13 500 kr

Kroppsstrumpa (ingår i 10 & 15-kort)

395:-