Allmänna villkor

Köp- och leveransvillkor


1. Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänst.

2. Leveranstid

Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar från det att din beställning görs (något längre vid helgdagar). Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta.

3. Frakt

Fraktkostnaden vid en order är 19 kr. Fri frakt från orderbelopp på 200 kr (efter ev. avdragen rabatt).

4. Betalningssätt

Betalning sker via PayPal, trygga och enkla köp online. 

6. Ångerrätt

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den! Du står själv för returfrakten. På fakturan anger du returorsak "Ångerrätt". Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav. Produkten återbetalas när returen är tillbaka hos oss.

7. Reklamationer

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste meddela kundtjänst detta snarast, dock senast 7 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den! På fakturan anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald. Kontakta oss via mail: info@skonhetscompaniet.se eller telefon: 019-25 08 88.

8. Ej uthämtade paket

För ej uthämtade paket, faktureras 195:- inkl moms för att täcka våra fraktkostnader och administrativa utgifter.

9. Kontakta oss

För frågor kring din order, reklamation eller utnyttjande av ångerrätt så kontaktar du oss enkelt via e-post: info@skonhetscompaniet.se eller telefon: 019-25 08 88. SkönhetsCompaniet/Palina AB, Köpmangatan 11, 702 10 Örebro. Org.nr 556690-7605.

10. Tvist

Eventuella tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.