INJEKTIONSBEHANDLING

Profhilo

Bioremodelling - Forma din hud med PROFHILO - omedelbar uppstramande verkan!

Profhilo är ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden genom att återställa nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling!

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016
Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (med 1 månads intervall).

Vad är Profhilo?
Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer. 

Hur skiljer sig Profhilo från vanliga fillers?
Hyaluronsyra är mest känd som en "filler" och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet. Profhilo skiljer sig från vanliga fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller "omforma" huden. Profhilo injiceras ytligare, strax under huden, där hyaluronsyran sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka fukthalten.

Hur fungerar det?
Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att bindande fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och blir torrare, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk återfuktare, och inte en filler. Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka fukthalten. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin- och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas - en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

Hur många behandlingar behövs?
Vi bokar alltid in ett återbesök efter 8 veckor, då kan vi utvärdera behandlingens resultat. En komplett kur består dock av två behandlingar med en månad emellan. Ytterligare en behandling kan rekommenderas efter cirka fyra till sex månader för att bibehålla effekten. 

Prislista

Konsultation hos Dr.Gina

500:-

Ansikte, 1 behandling

Nedre delen av ansiktet behandlas, från ögonen och ned.

3500:-

Ansikte, 2 behandlingar

Nedre delen av ansiktet behandlas, från ögonen och ned. 

6000:-

Ansikte, 3 behandlingar 

Nedre delen av ansiktet behandlas, från ögonen och ned.

8500:-

Ansikte, 5 behandlingar

Nedre delen av ansiktet behandlas, från ögonen och ned.

12500:-