Dermapen4

PASSAR DIG MED ÄRR ELLER ÅLDRAD HUD. 

Dermapen™ är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion. Det är en avancerad antiage och ärrbehandling.

Microneedling, som det också kallas, har mer och mer blivit en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen™-behandling kan även utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Vi använder oss av Dermapen4 som är  den nya generationens microneedling med den senaste teknologin! Pennan har 16 st nålar istället för 12 och kan dessutom nå ned till 3 mm i huden för ännu bättre resultat än de tidigare pennorna.

Dermapen™ rekommenderas till bland annat:

 • Huduppstramning- och föryngring
 • Fina linjer och rynkor
 • Stora porer
 • Oren hud, acne
 • Milier, keratosis pilaris
 • Pigmenteringar
 • Ärr - inklusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador

Teknologin
Dermapen™ använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen™ flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Till skillnad från tradionella microneedling rollers orsakar Dermapen™ mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen™ till en mycket säker och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. Dermapen™ är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och näsan.

Behandlingsinformation
Oftast behövs en behandlingskur om om 3-8 behandlingar. Din terapeut bedömer din hud för att därefter rekommendera en behandlingsplan som passar dig. Behandlingstiden är 30-60 minuter, beroende på hud stort område som ska behandlas.

Allmän vägledning:

 • Lyster/Uppfräschning 1-2 behandlingar med 6-9 månaders mellanrum.
 • Hudföryngring 4-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.
 • Ärr 6-10 behandlingar med 5-7 veckors mellanrum.

Efter behandlingen
Dagarna efter salongsbehandling med Dermapen så syns en lätt rodnad och en lätt svullnad upp till 12 timmar efter behandlingar. Oftast fjällar huden lätt efter 2-4 dagar. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efteråt. Hudens barriärfunktion är dock tillfälligt satt ur funktion, och det märker du genom att du är torrare än normalt. Därför är det viktigt att använda rekommenderade hemmavårdsprodukter, för att återfukta, skydda och bygga upp hudbarriären igen. Efter avslutad behandling ska du bland annat undvika sol/solarium, hård fysisk träning och varma bad eller bastu. Din hudterapeut kommer att berätta mer om hur du sköter huden efter behandlingen.

Resultat
Du kan se resultat redan efter första behandlingen men mer varaktiga resultat kommer att ske efter 4-6 behandlingar. Behandlingsresultat och antal behandlingar varierar från person till person. Resultatet beror även på din ålder och hudens skötsel efteråt.

Helt ansikte

1995:-

Panna

1295:-

Kinder

1495:-

Mun

1295:-

Ögon

1295:-

Ansikte och hals

2995:-

Ansikte, hals och dekolletage

3995:-

Dermapen+

Kombinationsbehandling av kemisk peeling och Dermapen med trippelverkande effekt

I Dermapen+ erbjuder vi dig vår kraftfullaste kombinationsbehandling, där flera teknologier samverkar för att ge hela din hud ett resultatinriktat hudförbättrande och hudföryngrande resultat, helt utan kirurgiska ingrepp.

 • KOLLAGENSTIMULERING: Reducerar rynkor/linjer & ger fasthet samt reducerar ärr.
 • PIGMENTUTJÄMNING: Reducerar pigmentförändringar & solskador.
 • KÄRLNORMALISERING: Reducerar rodnader/ytliga kärlförändringar.

KEMISK PEELING
Denna behandlingsdel har till syfte att exfoliera huden och stimulera cellförnyelsen för att jämna ut hudens textur. Ytligare pigmenteringar normaliseras för att ge en jämn hudton. Hudens fibrer för fasthet (kollagen) aktiveras med mål att ge en uppstramande effekt.

DERMAPEN
Denna behandlingsdel har till syfte att pierca vävnaden för att skapa microkanaler genom hudens yttre cellager. Mironålarna punkterar överrepresenterade kärlformationer vilket gör att rodnader och ytliga kärlstrukturer reduceras. Micronålarna triggar också vävnaden att frigöra naturliga tillväxt- och reparationsfaktorer då vävnaden uppfattar punkteringarna som skador. Detta normaliserar hudtonen och skapar en tillväxt (collagenstimuleringen) med mål att ge huden fasthet och fyllighet.

Behandlingen kompletteras även med individuellt utvalda hemmavårdsprodukter speciellt avsedda för Kemisk peel och Dermapen. Kostnaden för produkter tillkommer.

Dermapen+ Helt Ansikte

ord. pris 2990:-

2495:-