Injektionsbehandlingar

Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE
gina.sidiqi@skonhetscompaniet.se

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med botox, fillers, Profhilo- & PRP-behandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.


Vill du kontakta Gina?
Mail: gina.sidiqi@skonhetscompaniet.se
Instagram: @drformos

Andreas Norlin

( Tjänstledigt)

LEG. SJUKSKÖTERSKA
andreas.norlin@skonhetscompaniet.se

Andreas är legitimerad sjuksköterska inom röntgen och har sedan 2001 jobbat inom en rad olika områden, vilka har varierat från patientnära arbete till arbete som chef. Andreas hjälper dig med både botox- & fillersbehandlingar samt Microtoxin, Profhilo, Sunekos , Radiesse och PRP.


Vill du kontakta Andreas?
Mail: andreas.norlin@skonhetscompaniet.se
Instagram: @look_natural_by_andreas

Muskelavslappnande medel som kan injiceras för att behandla rynkor som orsakas av mimiska muskler i ansiktet. Vanliga behandlings-områden är "argrynkan" i panna och "kråksparkar" runt ögon.

Microtoxin är en behandling som ger dig en jämnare hudton, minskar pigmenteringar samt minskar talgproduktionen. I behandlingen blandar vi en låg dos av botox tillsammans med serum.

Sunekos är en ny unik injektionsbehandling som tillför volym samt stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Perfekt för svåra områden så som under och ovanför ögat, hals eller panna   

Fillers är en gel som injiceras för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet. Vanliga behandlingsomr. är läppar, kindben, haka, under ögon och näsa.

PRP är en injektionsbehandling som ger nya hudceller och hårsäcksceller. Ditt blod centrifugeras vilket då separeras från plasman. Till sist injiceras plasman i ansikte/hårbotten.

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Förbättring av ökad fasthet och minimering av rynkor.

Radiesse är en kollagenstimulerande filler. Har en lyftande förmåga och ger dig även en finare hy. Fibroblasterna stimuleras att producera mer kollagen som ger fastare och finare hud.

Konsultation
Varmt välkommen på en konsultation! Du får träffa en injektionsbehandlare och vi lyssnar på dina önskemål. Sedan får du råd om vilka behandlingar som är bäst för just dig samt prisinformation.  
Hos oss på SkönhetsCompaniet kan du alltid känna dig säker på att behandlare och terapeuter är utbildade, behöriga och kompetenta. Leg. läkare Gina Sidiqi och leg. sjuksköterska Andreas Norlin utför injektionsbehandlingar hos oss. Just nu erbjuder Andreas kostnadsfria konsultationer.