Injektionsbehandlingar

SkönhetsCompaniet erbjuder säkra injektionsbehandlingar med fillers (Juvéderm) och botox i samarbete med Ribelle. Inom estetisk skönhetsvård används fillers (volymgivande medel), antirynkbehandlingar med muskelavslappnande botulinumtoxin typ A (Vistabel, mer känt som botox), kärlsklerosering och Belkyra (fettcellsreducerande för dubbelhakor).

Ansvarig behandlare är Dr Iman Nurlin. Hon är legitimerad läkare, har arbetat inom psykatrisk vård och anestesi- och intensivvård, men arbetar nu enbart i sin roll som estetisk läkare och har utfört flera tusentals behandlingar sedan starten. Hon utför alltifrån de klassiska skönhetsingreppen till de mer avancerade injektionsbehandlingarna som kräver mer erfarenhet och skicklighet. Dr Nurlin har de senaste åren deltagit vid internationella kurser och konferenser för att lära av de bästa i världen och är anlitad lärare i anatomi och injektionsteknik för läkare, sjuksköterskor och tandläkare i Sverige men också internationellt.

Vårt främsta mål är att skapa resultat som du blir nöjd med och som passar dina förutsättningar. Vi vill förstärka din naturliga skönhet - med våra produkter, vår kompetens och sinne för estetik kan vi förbättra och bevara ansiktets anletsdrag samt lindra medicinska tillstånd.

Vi jobbar med FDA-godkända och kvalitetssäkrade produkter och har givetvis en god patientförsäkring via vårt yrkesförbund Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF) - för din trygghets skull.

Ribelle finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och bekvämlighet.

Läs mer information om Dr. Iman Nurlin samt alla injektionsbehandlingar och priser på Ribelles hemsida.

OBS! Önskar du ett presentkort på dessa behandlingar? Detta MÅSTE vara utskrivet på Ribelle,
SkönhetsCompaniets presentkort gäller EJ på dessa behandlingar.