Injektionsbehandlingar

PRP, Profhilo, Fillers och Botox

Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE
gina.sidiqi@skonhetscompaniet.se

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med botox, fillers, Profhilo- & PRP-behandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ:s Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund. 

En stor fördel med att välja en klinik som har läkare, är att vår läkare kan erbjuda hyalase ifall något händer. Allvarliga biverkningar är ovanliga, men om det händer, så är du i trygga händer och får snabb hjälp. På så sätt får man inga kvarvarande besvär.

Hos Dr. Gina är du trygg och säker, och med varm hand ger hon dig välbefinnande som syns!


Vill du kontakta Gina?
Mail: gina.sidiqi@skonhetscompaniet.se
Instagram: @drformos

Muskelavslappnande medel som kan injiceras för att behandla rynkor som orsakas av mimiska muskler i ansiktet. Vanliga behandlings-områden är "argrynkan" i panna och "kråksparkar" runt ögon.

Microtoxin är en behandling som ger dig en jämnare hudton, minskar pigmenteringar samt minskar talgproduktionen. I behandlingen blandar vi en låg dos av botox tillsammans med serum.

Sunekos är en ny unik injektionsbehandling som tillför volym samt stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Perfekt för svåra områden så som under och ovanför ögat, hals eller panna   

Fillers är en gel som injiceras för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet. Vanliga behandlingsomr. är läppar, kindben, haka, under ögon och näsa.

PRP är en injektionsbehandling som ger nya hudceller och hårsäcksceller. Ditt blod centrifugeras vilket då separeras från plasman. Till sist injiceras plasman i ansikte/hårbotten.

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Förbättring av ökad fasthet och minimering av rynkor.

Radiesse är en kollagenstimulerande filler. Har en lyftande förmåga och ger dig även en finare hy. Fibroblasterna stimuleras att producera mer kollagen som ger fastare och finare hud.

Konsultation
Varmt välkommen på en konsultation! Du får träffa vår duktiga  injektionsbehandlare och vi lyssnar på dina önskemål. Sedan får du råd om vilka behandlingar som är bäst för just dig samt prisinformation.  
Hos oss på SkönhetsCompaniet kan du alltid känna dig säker på att behandlare och terapeuter är utbildade, behöriga och kompetenta. Leg. läkare Gina Sidiqi utför injektionsbehandlingar hos oss sedan fler år och har högsta betyg från sina nöjda kunder.