Injektionsbehandlingar

Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med botox- & fillersbehandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.

Andreas Norlin

LEG. SJUKSKÖTERSKA

Andreas är legitimerad sjuksköterska inom röntgen och har sedan 2001 jobbat inom en rad olika områden, vilka har varierat från patientnära arbete till arbete som chef. Andreas hjälper dig med både botox- & fillersbehandlingar.

Muskelavslappnande medel som kan injiceras för att behandla rynkor som orsakas av mimiska muskler i ansiktet. Vanliga behandlings-områden är "argrynkan" i panna och "kråksparkar" runt ögon.

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Ofta ser vi en märkbar förbättring av ökad fasthet och minimering av rynkor.

Fillers är en gel som injiceras för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet. Vanliga behandlings- områden är läppar, kindben, haka, under ögon och näsa.

Microtoxin är en behandling som ger dig en jämnare hudton, minskar pigmenteringar samt minskar talgproduktionen. I behandlingen blandar vi en låg dos av botox tillsammans med serum.


Konsultation
Varmt välkommen på en konsultation! Du får träffa en injektionsbehandlare och vi lyssnar på dina önskemål. Sedan får du råd om vilka behandlingar som är bäst för just dig samt prisinformation.  
Hos oss på SkönhetsCompaniet kan du alltid känna dig säker på att behandlare och terapeuter är utbildade, behöriga och kompetenta. Leg. läkare Gina Siqiqi och leg. sjuksköterska Andreas Norlin utför injektionsbehandlingar hos oss. Hos Gina kostar en konsultation 500:- medan Andreas just nu erbjuder kostnadsfria konsultationer.

Se fler bilder på vårt instagramkonto @botoxfillersbysc