Kemisk peeling & PRX-T33

PASSAR FÖR FÖRBÄTTRING AV ALLA HUDTILLSTÅND.

Vi på Skönhetscompaniet är ledande inom medicinsk hudvård, och uppdaterar oss ständigt med de bästa produkterna, behandlingarna och utbildningarna. Det räcker inte att ha kraftfulla produkter att jobba med, man måste kunna använda dem på bästa sätt! Våra utbildningar har vi bland annat fått av Dr.Pyra Haglund, Dr.Jean-Luc Vigneron i Nice - en av de ledande hudläkarna i Europa, samt Dr.Per-Håkan Olausson som är hudläkare/dermatolog med särskild inriktning mot hudkirurgi och estetisk dermatologi (hudlära).

Vi skräddarsyr din behandling med kemisk peeling och erbjuder de bästa behandlingarna för dig och din hud. Samtliga terapeuter som jobbar med dessa behandlingar hos oss, är certifierade. Det är nämligen skillnad på kemisk peeling och kemisk peeling (som är ett brett begrepp som omfattar alla olika syror).

Med medicinsk hudvård/peel kan vi kan bland annat behandla:

  • Förbättra hudens textur och lyster
  • Acne
  • Fet hud / Oren hud / Förstorade porer
  • Acneärr
  • Fina linjer och rynkor
  • Rosacea - både inflammatorisk typ och känslig hud
  • Öka lyster och spänst i huden
  • Torr hud genom att ge ökad vattenbindande förmåga
  • Hudföryngring - kollagenstimulering, lyster, fasthet och elasticitet

Resultaten vid medicinsk hudvårdsbehandling, är beroende av korrekt utförda salongsbehandlingar, i kombination med rätt hudvårdsrutiner hemma. Man måste förbereda huden innan behandlingarna, så att vi kan jobba på rätt nivå, Och du måste fortsätta jobba med huden hemma för att komplettera salongsbehandlingen, förbättra och underhålla resultaten. Vi jobbar med olika typer av medicinska peels, t.ex. glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra, och salicylsyra. Vi lägger upp en behandlingsplan som passar dig. De flesta medicinska peels ska göras med två veckors mellanrum, och man gör oftast en kur om 4 behandlingar med olika intervall.

Mild Peel (AHA-pensling)

Jobbar på struktur, hudton, porer/tilltäpptheter och lyster. En mild AHA-pensling som ökar cellförnyelsen och ger lyster. Passar alla hudtyper,  Vi anpassar efter ditt hudtillstånd.

895:-

Paketpris Mild Peel 4 behandlingar

Dessa görs med 2-3 veckors mellanrum som en kur för bästa resultat.

2995 kr

Måttlig Peel (kemisk peeling)

Pigmentutjämnande, ökad cellförnyelse, mindre porer och jobbar även hudföryngrande. Här jobbar vi med flera lager och anpassar syrorna efter ditt hudtillstånd.

1295:-

PAKETPRIS Kemisk peeling 4 behandlingar

Dessa görs med 3-4 veckors mellanrum som en kur för bästa resultat.

3995 kr

Advanced peel PRX-T33

PRX-T33 är behandlingen som snabbt blev en av våra mest bokade någonsin! Avancerad peel med TCA-syra, kojicsyra och väteperoxid. PRX-T33 har TCA:s alla fördelar, men inte nackdelarna i form av "frosting" och kraftfull fjällning av huden.

Med PRX-T33 får din hud jämnare hudton, mer spänst, hudföryngring och lyster. PRX-T33 jobbar på "allt"! Passar de allra flesta, men vi gör alltid en koll när du besöker oss. 

Hos oss ingår även alltid efterföljande ICE Mask/Sheetmask med ännu mer fukt & hudföryngrande ingredienser för din hud, samt att den ger en skönare känsla efter syran.

BEHANDLA ÄVEN HALS & DEKOLLETAGE! Tillägg: 895:- för hals/dekolletage eller 1595:- för både hals och dekolletage.


Uppföljande behandling PRX-T33: 1495:- samt möjlighet att lägga till för hals/dekolletage enligt ovan.

1795:-

PRX-T33, uppföljande behandling

PRX-T33 görs för bästa resultat som en kur, 4-6 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.

1495 kr