YumiLashes 2.0

FÖRE- och EFTER en YumiLashes behandling.
Alla behandlingar är gjorda av vår terapeut Alva.

YumiLashes är en keratinbehandling för ögonfransar med en avancerad teknik, framforskad i Frankrike. YumiLashes behandlar och förbättrar dina naturliga ögonfransar samtidigt som dom böjs permanent och färgas. YumiLashes är inte ett vanligt "lash lift", utom innehåller även en keratinbehandling som laminerar varje ögonfrans. Detta gör att varje ögonfrans blir tjockare samtidigt som de vårdas och stärks med vitaminer och keratin. En Yumi-behandling förbättrar alltså dina egna fransar istället för att torka ut och skada dem som många vanliga "lash lift"-behandlingar gör. Behandlingen är fri från hormoner och starka kemikalier.

Vad ger YumiLashes för resultat?
Resultatet är omedelbart och ger dig böjda, svarta fransar som är glansigare och mer välmående. Resultatet varar i ca 6-12 veckor. Keratinbehandlingen verkar som en laminering av din egna frans efter att vi vårdat och stärkt dem med bl. a. patenol och vitamin E. Livscykeln på varje ögonfrans blir längre och därmed ökar fransarna i antal, längd och tjocklek. Yumi Lashes kommer även att påverka hur dina nya fransar växer ut då vi töjer hårresarmuskeln så att fransen växer rakare och vinklas uppåt, men detta märks oftast efter flera behandlingar. Yumi Lashes går även att göra på män, då böjer vi oftast inte fransarna lika mycket, utan här lyfter vi bara så att blicken blir piggare. Yumi Lashes bör upprepas cirka var 6-8:e vecka för fortsatt resultat, då det kommer nya fransar som också behöver lyftas, färgas och lamineras.

Varför är YumiLashes dyrare än ett vanligt "lash Lift"?
Många tror att YumiLashes är samma sak som "lash lift" då man får ett liknande resultat direkt efter behandlingen men de ska INTE förväxlas. "Lash lift" är endast en fransuppböjning och ingen keratinbehandling. Många "lash lift"-behandlingar skadar dessutom dina egna fransar och de blir torra och spröda vilket gör att du oftast tappar fler fransar än vanligt. YumiLashes Keratinbehandling mättar fransarna med vitaminer, patenol och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) kan man se att fransarnas längd, kvalité och kvantitet avsevärt förbättrats. YumiLashes är alltså en mer avancerad behandling och tar dessutom dubbelt så lång tid jämfört med en vanlig "lash lift"-behandling. Hur går behandlingen till och ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen?

Innan din behandling kan det vara bra att veta att du inte ska utsätta ansiktet/fransarna för vatten 24-48 timmar efteråt. Många väljer därför att duscha/tvätta håret samma dag eftersom det behövs undvikas direkt efter behandlingen.

En behandling tar ca 2 timmar att utföra. Under behandlingen ligger du skönt nedbäddad i en behandlingssäng. Vi börjar alltid med att rengöra dina fransar och ögonlock från fett och dammpartiklar, sedan provas rätt storlek på silikonformarna ut efter dina egna fransars längd och ögats storlek. Vi fäster silikonformarna på ögonlocket och efter det fästs fransarna en och en mot silikonformarna. Därefter behandlas ögonfransarna i 5 steg: mjukar upp fransarna, fixerar och fyller dem med vitaminer, färgar och laminerar dem med bl.a. keratin, panthenol, sea collagen, arganolja, hyaluronsyra med mera.


Hur ofta ska behandlingen göras?
YumiLashes bör upprepas cirka var 6-8:e vecka för fortsatt resultat, då det kommer nya fransar som också behöver lyftas, färgas och lamineras. YumiLashes är ingen quick-fix behandling där du omedelbart får många, täta och långa fransar utom det krävs flera behandlingar för att ge dina fransar chansen att bli tjockare, växa sig längre och bli fler till antal. YumiLashes kommer även att påverka hur dina nya fransar växer ut då vi töjer hårresarmuskeln så att fransen växer rakare och vinklas uppåt. YumiLashes är räddningen för dig som skadat dina fransar med lash lift, dåliga fransförlängningar, uttorkande mascaror, fransuppböjare och annat slitage.Skötselråd efter din YumiLash-behandling:
  • Undvik vatten, d.v.s. att tvätta ögonfransarna eller utsätta dom för fukt, regn, svett etc. minst 24 timmar efter (gärna 48 tim).
  • Undvik mascara och produkter med olja i minst 24 timmar efter (gärna 48 tim).
  • Undvik varm vattenånga, bada bastu, sola eller på annat sätt utsätta fransarna för hög värme under de första 24 timmarna.
  • Undvik att gnugga dig i ögonen, hamnar fransarna fel så försök att borsta rätt dem med den medföljande borsten.
  • Gå inte och lägg dig tidigare än 3 timmar efter avslutad behandling (gärna 6 tim) då det är den tiden det tar för fixeringen av fransens form att bli stabil.  

Eftervård - keratinmascara!
Efter din YumiLash-behandling är det viktigt att du dagligen använder YumiLashes vårdande och återfuktande keratinmascara. Behandlingsresultatet kommer att behållas och förlängas genom att applicera keratinmascaran varje morgon. 

Mascaran innehåller keratin och skyddar dina fransar. Fransarna består av 89-97% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina fransar. Om fransarna mår bra så orkar de oftast växa ut lite längre än vanligt samt att de blir bättre motståndskraftiga mot väder och föroreningar. Fransarna blir därför starkare och mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir helt enkelt längre. Keratinmascaran är helt genomskinlig och kapslar in varje ögonfrans med ett skyddande lager. Använd ensam eller INNAN din vanliga mascara, men låt keratinmascaran torka ordentligt först.

Använd keratinmascaran varje morgon och tvätta bort den på kvällen. En förpackning räcker i upp till 9-10 månader. Vill du använda en vanlig mascara applicerar du först keratinmascaran och låter den torka riktigt innan applicering av den vanliga mascaran. Hos oss kan du köpa keratinmascaran i butik eller webshop.


Hygien

Det är viktigt att du tvättar dina ögon och fransar dagligen (ej under de första 48 timmarna). Våra franskörtlar innehåller demodex-kvalster som annars blir instängda och förhindras att krypa ut nattetid och äta döda hudceller på ögonlocken och då äter upp fransrötterna istället. Detta gör att du tappar dina fransar i förtid och de nya fransarna som växer ut blir tunna, sköra, korta och defekta. Du kan även få ögoninflammationer om körteln täpps igen av smuts. Viktigt är dock att rengöringen inte innehåller sulfater eftersom det torkar ut fransarna.

Ibland håller YumiLashes-behandlingen inte som utlovat, varför?
Du har utsatt fransarna för fukt innan det gått 48 timmar. Hormonell obalans i kroppen kan också påverka hållbarheten på behandlingens resultat då det ofta gör att man tappar mer hår/fransar. Andra orsaker som kan påverka resultatet är t.ex. första dagarna av mensen, graviditet, amning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel, läkeprocesser i kroppen (som vid förkylning eller annan sjukdom) etc. 

Prislista

YumiLashes inkl. fransfärg

JUST NU!   995 kr* 

(ord. pris 1295 kr)

YumiLashes inkl. fransfärg + brynfärg


JUST NU! 1190 kr*

(ord. pris 1490 kr)

YumiLashes inkl. fransfärg + brynform

JUST NU! 1190 kr*

(ord. pris 1490 kr)

YumiLashes inkl. fransfärg + brynfärg & brynform


JUST NU! 1290 kr*

(ord. pris 1590 kr)

*Gäller t.o.m. 191231.

YumiLashes Keratine Lash Lift Mascara

YumiLashes Keratin Lash Lift Mascara är för dig som har torra fransar och/eller vill förlänga effekten efter en behandling med YumiLashes. Fransarna består av 89-97% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina fransar. Om fransarna mår bra så orkar de oftast växa ut lite längre än vanligt samt att de blir bättre motståndskraftiga mot väder och föroreningar.  Fransarna blir därför starkare och mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir helt enkelt längre. Keratinmascaran är helt genomskinlig och kapslar in varje ögonfrans med ett skyddande lager. Använd ensam eller INNAN din vanliga mascara, men låt keratinmascaran torka ordentligt först.  Använd keratinmascaran varje morgon och tvätta bort den på kvällen. En förpackning räcker i upp till 9-10 månader.

649,00 kr