Friskvårdsbehandlingar


Vi tar emot Actiway och Epassi. Här är våra härliga behandlingar, som är godkända som friskvård. Välkommen att lösa in dina friskvårdscheckar hos oss!

ANSIKTSMASSAGE 30 min

En avkopplande ansiktsmassage ger dig total avkoppling och välbefinnande!

Behandlingen inleds med rengöring, och sedan masseras olika punkter i ansiktet, hals och dekolletage för maximal avkoppling och att frigöra spänningar.

Denna behandling ingår i Skatteverkets regler för FRISKVÅRD. Du kan använda Actiway och Epassi hos oss!

TILLÄGG

Man kan lägga till för att även få portömning och AHA-syra i behandlingen, men den kan ej gå som friskvård varför den måste betalas separat. Dessa tillägg ingår alltså inte inom ramen för friskvård, men de möjliggör en längre och mer omfattande behandling för dig som önskar det.

Det går även att lägga till Dermalogica Pro Power Eye peel, föryngrande ögonbehandling, samt bryn-och fransfärg och CooLifting (en rejäl fuktboost som gör skillnad direkt vid första behandlingen!)

Ca 30 minuter, vid tillägg ca 50 minuter.


695:-

LPG Massage 40 min - Väntar på Skatteverket

OBS! VI INVÄNTAR BESKED FRÅN SKATTEVERKET ANGÅENDE MASSAGE MED LPG!

Då det har kommit till vår kännedom, att Skatteverket tidigare inte har godkänt hälsofrämjande massage med LPG som "friskvård" tidigare, så har vi skickat in förfrågan och inväntar besked innan vi kan erbjuda bindvävsmassage med LPG Alliance. Då det är en av de allra mest hälsofrämjande behandlingar vi känner till, så hoppas och tror vi på att Skatteverket godkänner denna behandling.

LPG är en avkopplande och smärtlindrande bindvävsmassage, där vi använder oss av LPG Alliance.

Behandlingen är avkopplande, oerhört skön och hjälper till att föra ut slaggprodukter och överflödig vätska ur kroppen. Efter en LPG hos oss, känner man sig lugn, avslappnad och lite lättare i kroppen (och i sinnet).

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen med 600% och ökar ditt välbefinnande. En trevlig extra-effekt är att även huden stimuleras att tillverka mer hyaluronsyra, kollagen och elastin.

Med LPG kan vi även reducera celluliter och strama upp slapp hud, men vid LPG-behandlig för friskvård, fokuserar vi på det välbefinnande som massagen ger. 

Många av våra kunder upplever att smärta minskar, immunförsvaret blir starkare och stelhet minskar. Massagen hjälper dig även att bli kvitt överflödig vätska och slaggprodukter. Din kropp kommer att tacka dig!


895:- vid betalning per gång, men vi har även 5-kort: 3995:-, 10-kort: 7995:- inkl. kroppsstrumpa.

895 kr

Tillval i våra ansiktsbehandlingar:

Eye Treatment

295:-

Hudslipning med NBE

395:-

LPG Liftmassage

450:-

Vaxning överläpp

175:-

Vaxning haka

175:-

Vaxning överläpp & haka

275:-

Vardagsmakeup

395:-

Brynform

195:-

Brynfärg

195:-

Fransfärg

295:-

Brynfärg & brynform

295:-

Brynfärg & fransfärg

395:-

Brynform & fransfärg

395:-

Brynform, brynfärg & fransfärg

425:-