Friskvårdsbehandlingar


Vi tar emot Actiway och Epassi. Från 1/1 2023, är det din arbetsgivare som avgör vad som är friskvård. Grundregeln är att behandlingen ska vara avstressande, eller mjuka upp stela muskler samt kosta högst 1000:- per gång.

Varmt välkommen att lösa in din friskvård hos oss, och låta oss ge dig välbefinnande som syns!

ANSIKTSMASSAGE 30 min/45 min

En avkopplande ansiktsmassage ger dig total avkoppling och välbefinnande!

Behandlingen inleds med rengöring, och sedan masseras olika punkter i ansiktet, hals och dekolletage för maximal avkoppling och att frigöra spänningar.

Denna behandling ingår i Skatteverkets regler för FRISKVÅRD. Du kan använda Actiway och Epassi hos oss!

TILLÄGG

Man kan lägga till för att även få portömning och AHA-syra i behandlingen, men den kan ej gå som friskvård varför den måste betalas separat. Dessa tillägg ingår alltså inte inom ramen för friskvård, men de möjliggör en längre och mer omfattande behandling för dig som önskar det.

Det går även att lägga till Dermalogica Pro Power Eye peel, föryngrande ögonbehandling, samt bryn-och fransfärg och CooLifting (en rejäl fuktboost som gör skillnad direkt vid första behandlingen!)

Ca 30 minuter, vid tillägg ca 50 minuter. Den längre, ca 45 min och med tillägg ca 65 minuters total njutning och avkoppling!

695:-/995:-

LPG Massage (helkropp) 

LPG är en avkopplande och smärtlindrande bindvävsmassage, där vi använder oss av LPG Alliance.

Behandlingen är avkopplande, oerhört skön och hjälper till att föra ut slaggprodukter och överflödig vätska ur kroppen. Efter en LPG hos oss, känner man sig lugn, avslappnad och lite lättare i kroppen (och i sinnet).

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen med 600% och ökar ditt välbefinnande. En trevlig extra-effekt är att även huden stimuleras att tillverka mer hyaluronsyra, kollagen och elastin.

Med LPG kan vi även reducera celluliter och strama upp slapp hud, men vid LPG-behandlig för friskvård, fokuserar vi på det välbefinnande som massagen ger. 

Många av våra kunder upplever att smärta minskar, immunförsvaret blir starkare och stelhet minskar. Massagen hjälper dig även att bli kvitt överflödig vätska och slaggprodukter. Din kropp kommer att tacka dig!

995 kr

Tillval i våra ansiktsbehandlingar:

Eye Treatment

295:-

Hudslipning med NBE

395:-

LPG Liftmassage

450:-

Vaxning överläpp

175:-

Vaxning haka

175:-

Vaxning överläpp & haka

275:-

Vardagsmakeup

395:-

Brynform

195:-

Brynfärg

195:-

Fransfärg

295:-

Brynfärg & brynform

295:-

Brynfärg & fransfärg

395:-

Brynform & fransfärg

395:-

Brynform, brynfärg & fransfärg

425:-