Friskvårdsbehandlingar


Vi tar emot Actiway och Epassi. Här är våra härliga behandlingar, som är godkända som friskvård. Välkommen att lösa in dina friskvårdscheckar hos oss!

ANSIKTSMASSAGE 30 min

En avkopplande ansiktsmassage ger dig total avkoppling och välbefinnande!

Behandlingen inleds med rengöring, och sedan masseras olika punkter i ansiktet, hals och dekolletage för maximal avkoppling och att frigöra spänningar.

Denna behandling ingår i Skatteverkets regler för FRISKVÅRD. Du kan använda Actiway och Epassi hos oss!

TILLÄGG

Man kan lägga till för att även få portömning och AHA-syra i behandlingen, men den kan ej gå som friskvård varför den måste betalas separat.

Det går även att lägga till Dermalogica Pro Power Eye peel, föryngrande ögonbehandling, samt bryn-och fransfärg.

Ca 30 minuter, vid tillägg ca 50 minuter.


695:-

KROPPSMASSAGE CRYO 30 min


Massage med CRYO, är en avkopplande behandling där vi använder oss av Cryo21, som tillför antiinflammatorisk kyla till behandlingen. Vi jobbar med olika program och anpassar behandlingen efter dina behov och förutsättningar.

Cryo21 stramar även upp huden, reducerar envisa fettdepåer samt minskar smärta och spänningar.


1995:-

ANSIKTSMASSAGE CRYO 20 min

 

Avkopplande ansiktsbehandling där vi använder oss av Cryo21, som tillför antiinflammatorisk kyla till behandlingen. 

Vi anpassar behandlingen utifrån dina behov och förutsättningar. Prata med oss så får du mer information om vad CRYO kan göra för just dig! 

1895:-

LPG Massage 40 min

LPG är en bindvävsmassage, där vi använder oss av LPG Alliance.

Behandlingen är avkopplande, oerhört skön och hjälper till att föra ut slaggprodukter och överflödig vätska ur kroppen. Efter en LPG hos oss, känner man sig lugn, avslappnad och lite lättare i kroppen (och i sinnet).

LPG hjälper även till att reducera/avlägsna envisa celluliter och stramar upp slapp hud utan smärta eller kirurgiska ingrepp. Blodcirkulationen ökar i denna kraftfulla LPG-massage och vi ökar dräneringen av både vatten och slaggprodukter.

895:- vid betalning per gång, men vi har även 5-kort: 3995:-, 10-kort: 7995:- inkl. kroppsstrumpa.

895 kr

EM Shape träning med HIFEM-teknologi

Bygg muskler och bränn fett.

Hi-Intensity Focused Electromagnetic Stimulation (HIFEM) låter dig bygga muskler och bränna fett i en oöverträffad takt, vilket ger otroliga resultat ännu mer effektivt än traditionell styrketräning.

Vi rekommenderar dock alltid att inte ersätta "vanlig" träning med EM Shape, då du inte kan få bättre kondition genom denna träning. Kombinera därför alltid med promenader och/eller högintensiv träning, för att få ditt allra bästa välmående!

EM Shape är den senaste inom icke-invasiv kroppsskulptering och fettreducerande teknik. Den passiva behandlingen kan omdefiniera magmusklerna, lyfta rumpan, få mer väldefinierade lår och biceps.

Öka fettmetabolismen, minska fett och bygga muskelmassa & fasthet i bara några behandlingar! Vi rekommenderar minst fyra behandlingar i en kur, beroende på utgångsläge och önskat resultat. Det ska gå 3-5 dagar mellan behandlingarna, så i början kan man med fördel göra två behandlingar i veckan. 

I genomsnitt ökar muskelmassan med 16% och fettmängden minskar med 19%. Tack vare ökad muskelmassa, ökar den basala förbränningen!

Pris per gång: 1995:-

Paketpris 5 behandlingar: 7980:- (man betalar för 4, men får 5)


1995 kr

Tillval i våra ansiktsbehandlingar:

Eye Treatment

295:-

Hudslipning med NBE

395:-

LPG Liftmassage

450:-

Vaxning överläpp

175:-

Vaxning haka

175:-

Vaxning överläpp & haka

275:-

Vardagsmakeup

395:-

Brynform

195:-

Brynfärg

195:-

Fransfärg

295:-

Brynfärg & brynform

295:-

Brynfärg & fransfärg

395:-

Brynform & fransfärg

395:-

Brynform, brynfärg & fransfärg

425:-