Kroppsbehandlingar

Vi erbjuder de mest effektiva behandlingarna inom kroppsformning! Vi ställer högsta krav på utrustning och leverantörer, för att kunna erbjuda de bästa, mest beprövade och effektiva behandlingarna som finns på marknaden. Vi hjälper dig gärna att välja den behandling som passar bäst för just dig och dina behov, därför erbjuder vi både marknadsledande CRYO21, som är fettreducerande & uppstramande samt LPG Alliance och kroppsformning med EM Shape.

Den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och uppstramning på marknaden idag! 

Ökar blodcirkulationen, lindrar muskel och ledvärk, celluliter reduceras, lymfan dräneras samtidigt som du får en kraftfull, djupgående och fantastiskt skön bindvävsmassage.

20 000 squats eller situps på 30 minuter! Vi erbjuder senaste tekniken HIFEM, där du kan form om din kropp. Efter avslutad kur, ökar muskelmassan med i genomsnitt 16% och fettvolymen minskar med i genomsnitt 19%. Kan med fördel kombineras med Cryo. Räknas även som träning/friskvård.


Svårt att välja? Vi hjälper dig gärna!

Beskriv din hud och dina önskemål, vi svarar inom 24 timmar*

*GÄLLER ENDAST PÅ VARDAGAR