Fransar & bryn


Det är många som kommer till oss, och blir förvånade över vad vackert formade bryn och färgade fransar kan göra! De ramar in hela ditt ansikte, och framhäver dina ögon. Vi har flera års erfarenhet av brynformning, och vet att det är ett hantverk som kräver skicklighet och erfarenhet. Alla bryn ser olika ut, och har sin egna ideala form. Den hjälper vi dig att ta fram! Vi jobbar både med vaxning och pincett. De flesta bryn börjar vi med att vaxa, för att verkligen få bort alla småstrån. Därefter följer vi upp med pincetten för att hitta den perfekta formen. Vaxet vi använder är milt och anpassat speciellt för vaxning i ansiktet. 

Brynform (vax/pincett) 

395:-

Brynfärg 

295:-

Fransfärg

495:-

Brynform & brynfärg

495:-

Brynfärg & fransfärg

595:-

Brynform, brynfärg & fransfärg

695:-

I samband med ansiktsbehandling ges 100 kr rabatt på ovanstående tjänster. 

Kvällar efter 18 samt helger & aftnar, ligger dessa priser högre. Se vår bokningssida. Aktuella priser fås alltid via vår bokningssida. 

YumiLashes & YumiBrows

Yumi är en keratinbehandling som går att göra på både ögonfransar och ögonbryn. YumiLashes ger dig böjda, mörka ögonfransar som är glansigare och mer välmående. I en YumiBrows-behandling laminerar vi dina ögonbryns hårstrån i en riktning uppåt, vilket ger dig markerade och välkammade ögonbryn.

YumiLashes inkl. fransfärg

1295:-

YumiBrows inkl. brynfärg

795:-

YumiLashes & YumiBrows Duobehandling

Inventore veritatis et quasi architecto beatae

1995 kr