Laser Motus AY

Vi är Örebros enda klinik, som äntligen erbjuder GOLDEN STANDARD laser MOTUS AY!

BOKA REDAN NU - VI BÖRJAR MED MOTUS AY 1/2 2022

Vi LEVLAR UPP REJÄLT och är Örebros ENDA KLINIK med Lasern Motus AY!
Sedan 2005 utför vi säkra och effektiva behandlingar med välutbildade terapeuter. Vi följer ständigt med i utvecklingen, och har nu valt att uppgradera vår maskinpark från IPL till Laser. 

Laser är ännu vassare än ALLA olika slags IPL på hårborttagning, och vi har efter noggrann research valt att investera i Motus AY. Marknadens absolut mest kraftfulla och effektiva hårborttagning! Vi är självklart utbildade och diplomerade av den svenska agenturen https://www.synos.se

Äntligen kan du bli fri från oönskad hårväxt, både snabbt och effektivt. Du kan glömma både rakning och vaxning. Med MOTUS AY laser försvinner håret för gott, både i ansiktet och på kroppen! Behandlingen passar både kvinnor och män. Med MOTUS AY kan vi behandla ALLA HUDTYPER, tunna och grova hårstrån och helt utan smärta! 

Alexandrite & ND Yag laser med Moveoteknologi!

Alexandritelasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning. Den har upp till 20% högre effektivitet än diodlasern! Med denna laser kan du nu behandla alla hudtyper, vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform tidigare. Hårborttagning med Motus AY kunde inte vara mer effektiv och smärtfri - med hjälp av Alexandrite lasern och Moveo-tekniken!

Vi kan nu, med vår uppgradering till Motus AY, behandla ALLA hudtyper och ALLA hårtyper - från de tunnaste till grova strån. Dock så måste hårstrået inneha någon form av pigment. Vi kan därför inte behandla vita/ljusa eller röda hårstrån.

Hela kroppen kan behandlas

De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat får man. Vi får effekt på mörkare hårstrån, ej fjun, då dessa har för liten rot i hårsäcken för att ge effekt. Röda / ljusa / gråa strån får ej önskad effekt av Cellox20.
Cellox 20 har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen. Dock kan det vid kraftig hårväxt, till exempel skäggväxt, krävas fler behandlingar. 

Hur fungerar det?

Eftersom håret växer i olika cykler, måste man göra flera behandlingar för att bli av med allt hår för gott. Håret har tre olika växtfaser:

Anagen fas (aktiv växtfas). 15-20 % av hårstråna befinner sig i denna fas.
Katagen fas (övergångsfasen). Håret slutar att växa, hårsäcken blir inaktiv och börjar krympa. 3-4 % av håren befinner sig i denna fas. Varar 1-2 veckor.
Telogen fas (vilofas). Varar 5-6 veckor. I slutet av denna fas lossnar hårstråt och ett nytt börjar växa. Resterande hårstrån befinner sig i denna fas.

Det är de hårstrån som befinner sig i den aktiva (anagena) växtfasen, som påverkas vid varje behandling. Därför behövs ett antal behandlingar för att bli så nära 100% hårfri som det bara går. Efter tre behandlingar har i regel ca 70% av hårväxten försvunnit och efter sex behandlingar 90-95%. Individuella variationer förekommer. Med Motus AY behövs det dock avsevärt många färre behandlingar, än med alla typer av IPL, så i längden är laser och framförallt Motus AY, ett mycket mer prisvärt (och smärtfritt!) alternativ. 

Försvinner håret för gott?

Forskning har visat att ett växande hårstrå som ödelagts med laser inte växer tillbaka. Håranlag kan däremot aktiveras p.g.a. hormonell påverkan som tex klimakteriet. Detta rör sig då om nya hårstrån. 

Hur ofta ska jag göra behandling med Motus AY och hur många behandlingar krävs?

Mellan första och andra behandlingen så är det individuellt tidsintervall och vi går igenom allt med dig , därefter 2-3 månader. 

Hur många behandlingar som krävs är individuellt, beroende på olika faktorer: Dina förutsättningar samt förstås DIN uppfattning om "hårfri". Många gör bara tre behandlingar med Motus AY och tycker att det känns OK att få raka området några enstaka gånger per år, medan andra vill bli så gott som hårfria 100% av tiden, och då kan 7-10 behandlingar behövas totalt. Men du kommer att märka avesvärd skillnad med Motus AY efter bara 2-3 behandlingar och de flesta gör totalt 3-7 behandlingar.

Helt ansikte

2495:-

Ansiktet+hals

3495 kr

Kinder

1695:-

Haka

1100:-

Överläpp

1100:-

Överläpp & haka

1695:-

Nacke & hårfäste

1695:-

Axlar & skuldror

3495:-

Armhålor (båda)

1495:-

Hela armar (båda)

2695:-

Underarmar (båda)

1595:-

Överarmar (båda)

1595:-

Bröstkorg

2995:-

Vårtgård (båda) 

1100 kr

Mage (bröstkorg ingår)

3995:-

Magsträng

1100:-

Rygg

3995:-

Hela ben

4995 kr

Hela ben inkl. bikini

5995:-

Hela ben inkl. brasiliansk

6995:-

Underben & bikini

4295:-

Underben (båda)

3495:-

Bikinilinje

2495:-

Brasiliansk

2995:-

Lår inkl. bikini

4495:-

Baksida lår (båda)

1995:-

Rumpa

1995:-

Svank

1995:-

Svank och rumpa

2995:-

Händer eller fötter

1100:-

PAKETPRISER & KOMBINATIONSPRISER! Paketpris: Förköp 5 behandlingar och få 20%  rabatt på alla fem behandlingar! 

Eller få 50% RABATT på var 5:e behandling.

10% RABATT vid behandling av flera områden vid samma behandlingstillfälle.


BEAUYTINCLUSIVE! Med Motus AY behandlar vi ALLA hudtyper!

För första gången kan vi faktiskt stå för att det är SMÄRTFRITT!

Hela kroppen kan behandlas med Motus AY, även skägglinje.

Viktigt att tänka på före och efter behandlingen

Eftersom vi kan behandla ALLA hudtyper med Motus AY, så kan vi nu även utföra hårborttagning på sommaren. Men din hud ska inte ha något slags inflammatoriskt tillstånd, så var gärna därför lite försiktig med solande i alla fall.

Om du vill ta bort hår mellan behandlingarna, så får du endast raka området. Vaxning, pincett, diatermi och trådning avlägsnar hårroten och då kan området inte behandlas med laser.

DAGEN FÖRE din behandling, vill vi att du RAKAR området som ska behandlas.