Örebros främsta skönhetsklinik sedan 2005

Lina Ivarsson grundade SkönhetsCompaniet, som erbjuder hudvård, kroppsvård och make up,  2005. Vår ambition har alltid varit att erbjuda både män och kvinnor Örebros bästa utbud av behandlingar - allt från klassiska skönhetsbehandlingar till de allra senaste behandlingarna inom hudföryngring, hårborttagning och kroppsformning.

SkönhetsCompaniet är inte enbart Örebros, utan en av Nordens ledande skönhetskliniker! Vi är pionjärer inom branschen, och har bland annat varit först ut i Sverige med ledande kroppsbehandlingar från OsmoTherm (senaste cryotekniken med både värme, kyla och microström), Waves21 (banbrytande, världsunik behandling som även reducerar det viscerala fettet och balanserar hormonbalanserna!) samt CooLifting - hudföryngring utan injektioner. Vi utbildar även andra salonger i hela landet i dessa behandlingar!

Vi lägger stor vikt vid kunskap, och utbildar oss därför kontinuerligt under hela året. Vi anser att det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen - terapeuten måste också ha djup kunskap för att kunna använda de/den på bästa sätt! Alla våra medarbetare är strikt handplockade av Lina, som varit i skönhetsbranschen i 22 år (sedan 2001)! 

Utbudet i vår butiksdel växer ständigt och vi erbjuder Örebros största professionella hudvårdscenter/shop.! Vi ställer de högsta möjliga kraven på våra leverantörer och undersöker noga marknaden, så att vi kan erbjuda det allra bästa för dig som är kund hos oss. 

Vi har kunnig personal som står redo att hjälpa dig med dina hudvårds- och sminkinköp, samt hjälpa dig att boka rätt behandling!

Atmosfären i vår salong är lugn och harmonisk, du får en exklusiv klinikkänsla mitt i centrala Örebro. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar. Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område och erbjuder alltid de senaste, mest effektiva behandlingarna.

Vi som tar hand om dig:


Lina Ivarsson, grundare

DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. MAKEUP-ARTIST, UTBILDARE I COOLIFTING & CRYO, UTBILDARE I KEMISK PEELING

Lina BRINNER för hudhälsa och möten med människor! Lina är makeup-artist sedan 2002, och har sedan dess drivit SkönhetsCompaniet samt utvecklat flerfaldigt prisbelönade PALINA (resultatinriktad hudvård och hudvårdande makeup). En av Linas främsta egenskaper, är att hitta bra personal och hon ser till att kvalitén på SkönhetsCompaniet alltid är i VÄRLDSKLASS!


Natalie Boberg, Klinikchef

AUKTORISERAD HUDTERAPEUT, DIPL. LASER-, LPG- OCH CRYOTERAPEUT

Natalie är vår fantastiska klinikchef. Natalie är även aukt. hudterapeut, som älskar att utföra både klassiska ansiktsbehandlingar, såväl som mer aktiva & resultatinriktade behandlingar.

Natalie var säker på att det är den ledande kliniken, med bredast utbud av behandlingar för att kunna skräddarsy specifikt till varje kund, som fick henne att ha SkönhetsCompaniet som förstahandsval för sitt arbete som hudterapeut.

Natalie är varm, glad och omhändertagande. Vi föll direkt för Natalies fina personlighet, och hennes passion för yrket och att göra det bästa för dig som kund märks!

Veronika Manfredsson, aukt. hudterapeut

AUKT. HUDTERAPEUT, CIDESCO SAMT KROPPSTERAPEUT SOM UTFÖR IPL, LASER, LPG, ICOONE, MASSAGE, NBE, CRYO 

Vi är stolta över att utöka vårt team med Veronika, som är aukt. hudterapeut. Veronika har ett brinnande intresse för hudhälsa och välbefinnande, som började när hon själv fick hudproblem i form av akne. Hon utbildade sig därför till hud- och spa-terapeut, och innehar även internationella Cidesco-diplomeringen.

Veronika valde att avsluta sin anställning på er av Stockholms ledande spa/hudvårdsklinik, för att kunna jobba på SkönhetsCompaniet, som ju har ett oöverträffat behandlingsutbud!

Veronika fastnade vi för direkt, då hon är noggrann, serviceminded och brinner för resultat och nöjda kunder. Hon ger det lilla extra i sina behandlingar, och är en glad, varm och vänlig person.

Varmt välkommen att boka din behandling hos Veronika!

Lina Andersson

RECEPTIONIST, DIPL. I LPG, ICOONE, LASER OCH CRYO

Lina är vår glada och trevliga receptionist, som även utför behandlingar inom LPG, Icoone, laser hårborttagning och cryobehandlingar. Lina är mycket uppskattad av både kollegor och kunder!

Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE, CERT. INJICERARE

Vi är stolta över att kunna erbjuda injektionsbehandlingar av en av Nordens skickligaste utövare! Gina har jobbat hos oss i fem år nu, och har samlat på sig både erfarenheter och flertalet vidareutbildningar inom området.

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med injektionsbehandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.

Kontakta oss

SkönhetsCompaniet
Köpmangatan 11
702 10 Örebro

Telefonnummer: 019-25 08 88

E-post: info@skonhetscompaniet.se

OnlinebokningAvbokningsregler

Om du inte kan besöka oss som planerat, vill vi ha din avbokning 48 timmar innan. Utebliven eller senare avbokning debiteras behandlingens pris . Vi har samma kostnader för vår duktiga personal, oavsett om vi utför behandlingar eller inte, så vi hoppas på din förståelse för detta!