Örebros främsta skönhetsklinik sedan 2005

Lina Ivarsson grundade SkönhetsCompaniet, som erbjuder hudvård, kroppsvård och make up,  2005. Vår ambition har alltid varit att erbjuda både män och kvinnor Örebros bästa utbud av behandlingar - allt från klassiska skönhetsbehandlingar till de allra senaste behandlingarna inom hudföryngring, hårborttagning och kroppsformning.

Vi lägger stor vikt vid kunskap, och utbildar oss därför kontinuerligt under hela året. Vi anser att det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen - terapeuten måste också ha djup kunskap för att kunna använda de/den på bästa sätt! Alla våra medarbetare är strikt handplockade av Lina, som varit i skönhetsbranschen i 20 år (sedan 2002)! 

Vår butikdels utbud växer ständigt och vi erbjuder Örebros största professionella hudvårdscenter/shop. Vi ställer de högsta möjliga kraven på våra leverantörer och undersöker noga marknaden, så att vi kan erbjuda det allra bästa för dig som är kund hos oss. 

Vi har kunnig personal som står redo att hjälpa dig med dina hudvårds- och sminkinköp, samt hjälpa dig att boka rätt behandling!


Atmosfären i vår salong är lugn och harmonisk, du får en exklusiv klinikkänsla mitt i centrala Örebro. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar. Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område och erbjuder alltid de senaste, mest effektiva behandlingarna.

Vi som tar hand om dig:


Lina Ivarsson, grundare

DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. MAKEUP-ARTIST, UTBILDARE I COOLIFTING & CRYO, UTBILDARE I KEMISK PEELING

Lina BRINNER för hudhälsa och möten med människor! Lina är makeup-artist sedan 2002, och har sedan dess drivit SkönhetsCompaniet samt utvecklat flerfaldigt prisbelönade PALINA (resultatinriktad hudvård och hudvårdande makeup). En av Linas främsta egenskaper, är att hitta bra personal och hon ser till att kvalitén på SkönhetsCompaniet alltid är i VÄRLDSKLASS!


Gabriella Olsson

AUKT. HUDTERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. CRYOTERAPEUT ,PLAXEL +

Gabriella valde att flytta hit från Landskrona

Med Gilda skolan i ryggen är hon en lyhörd hudterapeut som hittar lösningar på dina hudproblem.

Hon har stärkt sin kompetens med såväl permanent hårborttagning, PRX och Dermapen

För Gabriella är det viktigt att du som kund är delaktig under hela behandlingsprocessen och att du känner dig 100 % nöjd när du går från salongen.

Det bästa med att jobba på Skönhetscompaniet är variationen av klassiska behandlingar till resultatinriktade behandlingar. Hon hjälper dig även med att forma bryn och färga fransar.


Sondra Karlsson Osmancevic

DIPL. MAKEUP-ARTIST, DIPL. CRYO-TERAPEUT, DIPL. I YUMILASHES & YUMIBROWS, DIPL. I LASER, UTBILDARE I CRYO & COOLIFTING, UTBILDARE I KEMISK PEELING

Med över 20 års erfarenheter av sminkbranschen är hon makeupens Mcgyver som är efterfrågad till filmer, plåtningar och brudmakeup

Utöver är hon Makeupstrateg med spetskompetens inom medicinsk makeup och hennes kompetens har utökat med hårborttagning och Plaxel +

Sondras Yumilashes behandlingar och Cryoresultat gör att kunder reser från andra städer för att besöka henne

Hon är lugn, noggrann och har passion för ditt välbefinnande.


Abir Saado

AUKT. HUDTERAPEUT, DIPL. I LASER, CRYO, LPG, IPL

Abir utbildade sig till hudterapeut 2007 och har hunnit med att jobba med, och vidareutbilda sig inom det mesta inom yrket! Abir har b la specialiserat sig på laserbehandlingar, vilket är något hon brinner för lite extra. Abir har tidigare bott i Malmö, där hon både arbetade på olika hudvårdskliniker samt utbildade inom laser.

Hos Abir är du i trygga och omhändertagande händer!

Andreas Norlin (tjänstledig)

LEG. SJUKSKÖTERSKA, CERT. INJICERARE

Andreas är legitimerad sjuksköterska inom röntgen och har sedan 2001 jobbat inom en rad olika områden, vilka har varierat från patientnära arbete till arbete som chef. Andreas hjälper dig med en rad olika injektionsbehandlingar. 


Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE, CERT. INJICERARE

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med injektionsbehandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.

Kontakta oss

SkönhetsCompaniet
Köpmangatan 11
702 10 Örebro

Telefonnummer: 019-25 08 88

E-post: info@skonhetscompaniet.se

OnlinebokningAvbokningsregler

Om du inte kan besöka oss som planerat, vill vi ha din avbokning 48 timmar innan. Utebliven, eller senare avbokning debiteras behandlingens pris . Självklart jobbar vi endast när vi är fullt friska, och vi vill att du besöker oss när du är helt frisk. Vid sjukdom senare än 48 timmar innan, utgår ingen debitering.