Örebros främsta skönhetsklinik sedan 2005

Lina Ivarsson grundade SkönhetsCompaniet, som erbjuder hudvård, kroppsvård och make up,  2005. Vår ambition har alltid varit att erbjuda både män och kvinnor Örebros bästa utbud av behandlingar - allt från klassiska skönhetsbehandlingar till de allra senaste behandlingarna inom hudföryngring, hårborttagning och kroppsformning.

SkönhetsCompaniet är inte enbart Örebros, utan en av Nordens ledande skönhetskliniker! Vi är pionjärer inom branschen, och har bland annat varit först ut i Sverige med ledande kroppsbehandlingar från OsmoTherm (senaste cryotekniken med både värme, kyla och microström), Waves21 (banbrytande, världsunik behandling som även reducerar det viscerala fettet och balanserar hormonbalanserna!) samt CooLifting - hudföryngring utan injektioner. Vi utbildar även andra salonger i hela landet i dessa behandlingar!

Vi lägger stor vikt vid kunskap, och utbildar oss därför kontinuerligt under hela året. Vi anser att det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen - terapeuten måste också ha djup kunskap för att kunna använda de/den på bästa sätt! Alla våra medarbetare är strikt handplockade av Lina, som varit i skönhetsbranschen i 21 år (sedan 2002)! 

Vår butikdels utbud växer ständigt och vi erbjuder Örebros största professionella hudvårdscenter/shop. Vi ställer de högsta möjliga kraven på våra leverantörer och undersöker noga marknaden, så att vi kan erbjuda det allra bästa för dig som är kund hos oss. 

Vi har kunnig personal som står redo att hjälpa dig med dina hudvårds- och sminkinköp, samt hjälpa dig att boka rätt behandling!


Atmosfären i vår salong är lugn och harmonisk, du får en exklusiv klinikkänsla mitt i centrala Örebro. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar. Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område och erbjuder alltid de senaste, mest effektiva behandlingarna.

Vi som tar hand om dig:


Lina Ivarsson, grundare

DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. MAKEUP-ARTIST, UTBILDARE I COOLIFTING & CRYO, UTBILDARE I KEMISK PEELING

Lina BRINNER för hudhälsa och möten med människor! Lina är makeup-artist sedan 2002, och har sedan dess drivit SkönhetsCompaniet samt utvecklat flerfaldigt prisbelönade PALINA (resultatinriktad hudvård och hudvårdande makeup). En av Linas främsta egenskaper, är att hitta bra personal och hon ser till att kvalitén på SkönhetsCompaniet alltid är i VÄRLDSKLASS!


Gabriella Olsson

AUKT. HUDTERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. CRYOTERAPEUT ,PLAXEL +

Gabriella valde att flytta hit ända från Landskrona, för att kunna jobba på SkönhetsCompaniet, som hon kände till som en av Sveriges främsta hudvårdskliniker!

Med Gildaskolan i ryggen är hon en lyhörd hudterapeut som hittar lösningar på dina hudproblem.

För Gabriella är det viktigt att du som kund är delaktig under hela behandlingsprocessen och att du känner dig 100 % nöjd när du går från salongen!

Sondra Karlsson Osmancevic

DIPL. MAKEUP-ARTIST, DIPL. CRYO-TERAPEUT, DIPL. I YUMILASHES & YUMIBROWS, DIPL. I LASER, UTBILDARE I CRYO & COOLIFTING, UTBILDARE I KEMISK PEELING
Med över 20 års erfarenhet av sminkbranschen är hon "makeupen:s McGyver" som är efterfrågad till filmer, plåtningar och brudmakeup.

Sondra är även Makeupstrateg med spetskompetens inom medicinsk makeup.

Utöver makeup, har Sondra flerårig erfarenhet av permanent hårborttagning (laser och IPL), Plaxlel+, Yumilashes/Yumibrows och alla former av kroppsbehandlingar som LPG och cryo (Cryo21, OsmoTherm,, Waves21).

Sondras Yumilashesbehandlingar, makeup-skills och Cryoresultat, gör att kunder reser från andra städer för att besöka henne. 

Sondra är lugn, noggrann och har passion för ditt välbefinnande och resultat utöver de vanliga!

Abir Saado

AUKT. HUDTERAPEUT, DIPL. I LASER, CRYO, LPG, IPL

Abir utbildade sig till hudterapeut 2007 och har hunnit med att jobba med, och vidareutbilda sig, inom det mesta inom yrket! Abir har b la specialiserat sig på laserbehandlingar, vilket är något hon brinner för lite extra. Abir har tidigare bott i Malmö, där hon både arbetade på olika hudvårdskliniker samt utbildade inom laser.

Abir har ett mycket behagligt sätt, som får dig att känna dig sedd och ompysslad. Med värme anstränger hon sig för att ge dig absolut bäst resultat.

Abir talar även arabiska, så du som är arabisktalande bokar med fördel in dina behandlingar hos Abir.

Hos Abir är du i trygga och omhändertagande händer!

Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE, CERT. INJICERARE

Vi är stolta över att kunna erbjuda injektionsbehandlingar av en av Nordens skickligaste utövare! Gina har jobbat hos oss i fem år nu, och har samlat på sig både erfarenheter och flertalet vidareutbildningar inom området.

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med injektionsbehandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.

Natalie Boberg

Aukt. hudterapeut, dipl. laserterapeut, LPG, Cryo

Natalie är aukt. hudterapeut, som älskar att utföra både klassiska ansiktsbehandlingar, såväl som mer aktiva & resultatinriktade behandlingar.

Natalie var säker på att det är den ledande kliniken, med bredast utbud av behandlingar för att kunna skräddarsy specifikt till varje kund, som fick henne att ha SkönhetsCompaniet som förstahandsval för sitt arbete som hudterapeut.

Natalie är varm, glad och omhändertagande. Vi föll direkt för Natalies fina personlighet, och hennes passion för yrket och att göra det bästa för dig som kund märks!

Sadaf Faizi

Dipl. kosmetisk tatuering, dipl. laserterapeut

Sadaf är en av de allra skickligaste inom kosmetisk tatuering, som vi har stött på! Vi väntade länge på att erbjuda dessa tjänster igen, då vi endast jobbar med de allra bästa. Nu har vi äntligen hittat henne! Sadaf utför magi med sina kosmetiska tatueringar, som gör din vardag lite enklare (och vackrare!). Dessutom hjälper hon dig med att ta bort oönskade tatueringar, eller "gamla" bryn, med marknadens vassaste laser!

Kontakta oss

SkönhetsCompaniet
Köpmangatan 11
702 10 Örebro

Telefonnummer: 019-25 08 88

E-post: info@skonhetscompaniet.se

OnlinebokningAvbokningsregler

Om du inte kan besöka oss som planerat, vill vi ha din avbokning 48 timmar innan. Utebliven eller senare avbokning debiteras behandlingens pris . Vi har samma kostnader för vår duktiga personal, oavsett om vi utför behandlingar eller inte, så vi hoppas på din förståelse för detta!