Örebros främsta skönhetsklinik 

Vi på SkönhetsCompaniet har jobbat med hudvård, kroppsvård och make up sedan 2005. Vår ambition har alltid varit att erbjuda både män och kvinnor Örebros bredaste utbud av behandlingar - allt från klassiska skönhetsbehandlingar till de allra senaste behandlingarna inom hudföryngring, hårborttagning och kroppsformning.

Vi lägger stor vikt vid kunskap, och utbildar oss därför kontinuerligt under hela året. Vi anser att det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen - terapeuten måste också ha djup kunskap för att kunna använda de/den på bästa sätt!

Vår butikdels utbud växer ständigt och vi erbjuder Örebros största professionella hudvårdscenter/shop. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och undersöker noga marknaden, så att vi kan erbjuda det allra bästa för dig som är kund hos oss. Vi har kunnig personal som står redo att hjälpa dig med dina hudvårds- och sminkinköp.


Atmosfären i vår salong är lugn och harmonisk, du får en exklusiv klinik-känsla mitt i centrala Örebro. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar. Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område och erbjuder alltid de senaste, mest effektiva behandlingarna.

Vi som tar hand om dig:


Åsa Andrén

VERKSAMHETSCHEF, MAKEUP-ARTIST, DIPL. IPL-TERAPEUT.

Åsa har med varm hand tagit hand om våra kunder sedan starten 2005. Hennes glada sätt smittar av sig på såväl kollegor som kunder. Åsa är proffs på bland annat sminkningar samt fransar och bryn. 


Idah Ebrath

DIPL. HUDTERAPEUT, MAKEUP-ARTIST, DIPL. IPL-TERAPEUT.

Denna glada värmländska har berikat våra kunders besök sedan 2010. Idah är oerhört empatisk och mycket noggrann. Hon brinner för att ge varje kund det bästa i varje behandling och det märker man när man ligger tryggt nedbäddad i Idahs behandlingssäng.

Alva Furst 

MAKEUP-ARTIST, DIPL. YUMILASHES- & YUMIBROWS-TERAPEUT.

Alva har jobbat hos oss sedan 2012 och har gjort Örebroarna vackrare med sitt fantastiska handlag med makeup-penslar och sminkprodukter. Som besökare hos Alva känner man sig alltid sedd och omhändertagen samtidigt som hon generöst delar med sig av sina bästa knep och kunskaper.

Nathalie Ragnarsson

DIPL. HUDTERAPEUT.

Nathalie utbildade sig till hudterapeut för att få arbeta med sin stora dröm! Hon utför gärna såväl klassiska som resultatinriktade ansiktsbehandlingar och hennes brinnande passion för yrket märks garanterat i varje behandling.

Alexandra Karatas

DIPL. HUDTERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT.

Med en härlig energi har Alexandra noggrant tagit hand om sina kunder sedan 2015. Alexandra jobbar lika mycket för ditt välbefinnande som för resultatinriktade och kraftfulla behandlingar.

Filippa Bergenhag

DIPL. HUDTERAPEUT, UTFÖR MICROPIGMENTERINGAR

Filippa har utfört micropigmenteringar sedan 2007, så är det någon som kan 3D-bryn, då är det Filippa! Hon berikar vår salong två dagar i månaden, då hon vanligtvis håller till i Stockholm.

Andreas Norlin

LEG. SJUKSKÖTERSKA

Andreas är legitimerad sjuksköterska inom röntgen och har sedan 2001 jobbat inom en rad olika områden, vilka har varierat från patientnära arbete till arbete som chef. Andreas hjälper dig med en rad olika injektionsbehandlingar. 


Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med injektionsbehandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.

Kontakta oss

SkönhetsCompaniet
Köpmangatan 11
702 10 Örebro

Telefonnummer: 019-25 08 88

E-post: info@skonhetscompaniet.se

OnlinebokningAvbokningsregler

När du kommer till oss kan du vara trygg med att vi som är här är helt friska. Det gäller både personal och kunder. Därför är det viktigt att du, så fort du känner symptom, meddelar oss detta så tittar vi på en ny tid för din behandling när du känner dig helt frisk.