Örebros främsta skönhetsklinik sedan 2005

Lina Ivarsson grundade SkönhetsCompaniet, som erbjuder hudvård, kroppsvård och make up,  2005. Vår ambition har alltid varit att erbjuda både män och kvinnor Örebros bästa utbud av behandlingar - allt från klassiska skönhetsbehandlingar till de allra senaste behandlingarna inom hudföryngring, hårborttagning och kroppsformning.

Vi lägger stor vikt vid kunskap, och utbildar oss därför kontinuerligt under hela året. Vi anser att det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen - terapeuten måste också ha djup kunskap för att kunna använda de/den på bästa sätt! Alla våra medarbetare är strikt handplockade av Lina, som varit i skönhetsbranschen i 19 år (sedan 2002)! 

Vår butikdels utbud växer ständigt och vi erbjuder Örebros största professionella hudvårdscenter/shop. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och undersöker noga marknaden, så att vi kan erbjuda det allra bästa för dig som är kund hos oss. Vi har kunnig personal som står redo att hjälpa dig med dina hudvårds- och sminkinköp.


Atmosfären i vår salong är lugn och harmonisk, du får en exklusiv klinikkänsla mitt i centrala Örebro. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar. Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område och erbjuder alltid de senaste, mest effektiva behandlingarna.

Vi som tar hand om dig:


Lina Ivarsson, grundare

DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. MAKEUP-ARTIST, UTBILDARE I COOLIFTING & CRYO, UTBILDARE I KEMISK PEELING

Lina BRINNER för hudhälsa och möten med människor! Lina är makeup-artist sedan 2002, och har sedan dess drivit SkönhetsCompaniet samt utvecklat flerfaldigt prisbelönade PALINA (resultatinriktad hudvård och hudvårdande makeup). En av Linas främsta egenskaper, är att hitta bra personal och hon ser till att kvalitén på SkönhetsCompaniet alltid är i VÄRLDSKLASS!


Gabriella Olsson

AUKT. HUDTERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. CRYOTERAPEUT, YUMILASHES & YUMIBROWS

Gabriella är vårt senast tillskott, och henne har vi rekryterat ända från Skåne!

Gabriella  älskar att utföra både "mysbehandlingar" som sköna ansiktsbehandlingar, som mer resultatinriktade. Gabriella är oerhört empatisk och mycket noggrann. Hon är oerhört mån om att ge varje kund det bästa i varje behandling och det märker man när man ligger tryggt nedbäddad i Gabriellas behandlingssäng.

Alva Furst (föräldaledig)

DIPL. MAKEUP-ARTIST, DIPL. I YUMILASHES- & YUMIBROWS

Alva har jobbat hos oss sedan 2012 och har gjort Örebroarna vackrare med sitt fantastiska handlag med makeup-penslar och sminkprodukter. Som besökare hos Alva känner man sig alltid sedd och omhändertagen samtidigt som hon generöst delar med sig av sina bästa knep och kunskaper.

Rebecka Hautanen

AUKT. HUDTERAPEUT, DIPL. IPL-TERAPEUT, DIPL. LPG-TERAPEUT, DIPL. CRYOTERAPEUT, DIPL. I YUMILASHES & YUMIBROWS

Rebecka är handplockad till SkönhetsCompaniet från Loka Brunn. Rebecka har alltid haft ett brinnande intresse för hudhälsa och makeup, för att på så sätt öka människors välbefinnande och självkänsla.  

Rebecka utför gärna såväl klassiska som resultatinriktade ansiktsbehandlingar och hennes brinnande passion för yrket märks garanterat i varje behandling, och hennes positiva sätt smittar av sig till både kollegor och kunder!

Sondra Karlsson Osmancevic

DIPL. MAKEUP-ARTIST, DIPL. CRYO-TERAPEUT, DIPL. I YUMILASHES & YUMIBROWS, UTBILDARE I CRYO & COOLIFTING, UTBILDARE I KEMISK PEELING

Sondra är ingenting mindre än Sveriges första makeup-strateg, och vi vågar lova att det Sondra inte kan eller vet om makeup, är inte värt att veta! 

Sondra tar med varm hand om dig som kund i butiken, hjälper dig med bokningar samt ger dig de bästa makeup-råden du kan tänka dig (samt fest-makeup och brud-makeup). Låt Sondra hjälpa dig att ta fram ditt bästa jag - Du kommer inte att ångra dig!

Andreas Norlin

LEG. SJUKSKÖTERSKA, CERT. INJICERARE

Andreas är legitimerad sjuksköterska inom röntgen och har sedan 2001 jobbat inom en rad olika områden, vilka har varierat från patientnära arbete till arbete som chef. Andreas hjälper dig med en rad olika injektionsbehandlingar. 


Gina Sidiqi

LEG. LÄKARE, CERT. INJICERARE

Med en stor dos lugn hjälper Gina dig med injektionsbehandlingar. Hon är utbildad läkare sedan 2016 och jobbar även på USÖ's Kvinnoklinik. Gina brinner för sitt estetiska arbete och vill framhäva det vackra hos varje kund.

Kontakta oss

SkönhetsCompaniet
Köpmangatan 11
702 10 Örebro

Telefonnummer: 019-25 08 88

E-post: info@skonhetscompaniet.se

OnlinebokningAvbokningsregler

Om du inte kan besöka oss som planerat, vill vi ha din avbokning 48 timmar innan. Utebliven, eller senare avbokning debiteras behandlingens pris . Självklart jobbar vi endast när vi är fullt friska, och vi vill att du besöker oss när du är helt frisk. Vid sjukdom senare än 48 timmar innan, utgår ingen debitering.