EM Shape (HIFEM)

EM  Shape  är en kroppsformande behandling som bygger muskler och bränner fett. Den levererar högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi (HIFEM) till muskelvävnaden, vilket skapar maximala muskelsammandragningar som aktiverar fler muskelfibrer än vad du kan uppnå genom traditionell styrketräning. Denna icke-kirurgiska behandling kan strama åt, tona och stärka de stora muskelgrupperna i buken och stussen. Resultatet är ökad muskeldefinition och minskad omkrets.

 I genomsnitt ökar muskelmassan med 16%, och fettmängden minskar med 19% efter en kur om 4-5 behandlingar.


HUR FUNGERAR EM SHAPE?

En behandling med EM Shape varar 30 minuters och ger upp till 20.000 maximala muskelkontraktioner. Dessa kraftiga kontraktioner stressar musklerna, vilket utlöser snabba förändringar på cellnivå som ökar muskelstorleken och styrkan. För att leverera energi för så många muskelsammandragningar bryts fettceller ned genom en process som kallas lipolys. Skadade fettceller dör så småningom och kroppen eliminerar dem naturligt under de kommande veckorna.  

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED EM SHAPE?

Behandlingen är icke-kirurgisk där du inte behöver sövas ner och ingen återhämtningstid. Emsculpt behandlar både fett och muskulatur under en och samma behandling. Med ökad muskelmassa, ökar du din basala förbränning. Vid lokala fettdepåer, eller större fettvolym, så är dock kryoterapi mer effektivt (vi erbjuder även kryobehandlingar). Man kan säga, att kryobehandlingar bryter ner fett, medan EM Shape skapar muskler och mer tonus. För en person utan större fettvolym, så räcker det med EM Shape för att få mer tonus, medan om man även har en del fettdepåer - så är en KOMBINATION av Cryo och EM Shape att föredra. Vi hjälper dig att lägga upp en passande kur för just dig, dina förutsättningar och önskemål!

FÖR VEM PASSAR EM SHAPE?

Som vi förklarat ovan, så är EM Shape ett speciellt bra alternativ för dig som inte har mycket överflödigt fett men som främst vill ha en mer skulpterad, definierad kroppsbyggnad och starkare muskler. Behandlingen fungerar bäst för dem som har mindre än 2,5 cm klämbart fett i det behandlade området. Den idealiska kandidaten är egentligen vem som helst som vill få starkare muskler och en starkare core, som vill vara stramare och bränna fett. Personer med några extra kilo att förlora kanske inte ser så mycket av en förändring från endast en kur med EM Shape, eftersom fettet kan fungera som en barriär mellan magnetspolen och musklerna, vilket minskar muskelkontraktionernas styrka under behandlingen. 

Även om behandlingen minskar fett, är EM Shape ingen viktminskningsmetod. Även med positiva resultat är det inte garanterat att du ser en viktförändring, då muskelmassan ökar och muskler väger mer än fett. I kombination med kryobehandling och förändrad livsstil, får du både bättre och snabbare resultat!

EM Shape kan också minska muskelseparationen i magsäcken (Diastasis Recti). Det är den enda icke-kirurgiska behandlingen som visar sig vara effektiv vid behandling av abdominal separation (efter graviditet). EM Shape kan vara ett bra alternativ för att undvika kirurgi.

NÄR KAN JAG SE RESULTAT MED EM SHAPE?

Personer som är relativt vältränade kan känna förbättringar efter bara en behandlingssession med EM Shape. Efter de rekommenderade (minst) fyra sessionerna, kan en del känna sig starkare och se mer muskeltonus och minskat fett i de behandlade områdena, dock syns slutresultatet först tre månader efter avslutad kur. Slutresultat kan ta längre tid att visas, särskilt i områden med mer fett. Att bygga muskler tar tid. Man kan inte gå till gymmet en gång. Muskeln byggs upp de närmaste månaderna och apoptos (nedbrytningen av fettceller) tar ett par månader.

HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATEN MED EM SHAPE?

Ditt resultat kommer att vara så länge du underhåller kroppen med regelbunden träning och har en hälsosam livsstil. Det är precis som att gå till gymmet och träna, om du slutar gå kommer dina resultat inte att hålla. Efter en avslutad kur med EM Shape fortsätter dina muskler stärkas och ditt fett reduceras i ungefär fyra månader. Det rekommenderas att uppföljningsbehandling var sjätte månad för att resultatet ska vara så länge som möjligt. 

FINNS DET RISKER MED EM SHAPE?

Det har inte rapporterats några biverkningar, och HIFEM-träning har visat sig vara en mycket säker behandling. Dock ska du inte utföra denna behandling om du är gravid, har en pacemaker eller annan implanterad elektronisk anordning nära behandlingsstället, ha hjärtproblem, tidigare kramper eller andra medicinska tillstånd (t ex epilepsi) som kan göra enhetens elektromagnetiska fält farligt för dig. 

Du ska undvika EM Shape om du har någon typ av metall, såsom en kopparspiral eller ett höftimplantat, nära behandlingszonen. Den högintensiva fokuserade elektromagnetiska energin hos Emsculpt kan värma upp metallen eller lossa den. 

BEHANDLINGSOMRÅDEN:

  • MAGE
  • RUMPA (lyftande)
  • ARMAR
  • LÅR
  • VADER

PRISER EM SHAPE

Pris per behandling, ett område

Välj mellan: Mage/Stuss/Armar/Lår/Vader

1995:-

Paketpris 5 behandlingar med EM Shape

Man betalar för 4, men får 5!

7980:-(9975:-)

Kombinera med CRYO (ett område)

Välj mellan: Mage / kärlekshandtagen/ baksida lår (båda) / framsida lår (båda) / rumpa / överarmar

Vi behandlar 15 min/sida (t ex båda baksida lår)

1495:- (1995:-)