INJEKTIONSBEHANDLING

Microtoxin

Vad är Microtoxin?
Microtoxin är en behandling som ger din hud en jämnare hudton, mer lyster, minskar pigmentering, slätar ut fina linjer samt minskar talgproduktionen och stora porer.

Hur går en behandling till?
I behandlingen blandar vi en låg dos av botox tillsammans med serum innehållandes hyaluronsyra och ett antal aktiva ingredienser som ger huden fukt och näring. En behållare med 20 hårfina guldnålar, med ett fast djup på 0,5mm, används för att "stämpla" ut blandningen och föra ner substansen i huden. I behandlingen ingår det en lätt rengöring, peeling och en svalkande och närande mask efter applicering av serum. Behandlingen tar ca 60 minuter. Hos oss utför ssk. Andreas Profhilo-behandlingar, han erbjuder även kostnadsfria konsultationer.

Vad skiljer sig microtoxin från botox?
Microtoxin går bara ner i huden och påverkar inte musklerna d.v.s den har inte samma effekt som en vanlig injektion av botox där musklerna slappnar av. 

Hur många behandlingar behövs?
Behandlingen ger bättre och mer hållbar effekt om den görs i kur om 3 behandlingar med cirka tre veckors intervall. Effekten håller i ca 3 månader.

Prislista

Konsultation

500:-

Ansikte, 1 behandling

2950:-

Ansikte, kur om 3 behandlingar

Betalas vid första behandlingstillfället.

8500:-

Ansikte och hals, 1 behandling

3250:-

Ansikte, hals och dekolletage, 1 behandling

3550:-