Proffesionella

KVALITETSSÄKRADE PRODUKTER

Gåva

ALLTID GÅVA VID VARJE KÖP

Frakt 19:-

LEVERANSTID 1-3 ARBETSDAGAR

POPULÄRAST JUST NU

Kabukiborste i hylsa

Kabukiborste i hylsa - för applicering av mineralunderlag eller avslutande puder. Den snygga och skyddande hylsan gör borsten perfekt att ha med sig i sminkväskan. Borsten består av taklonhår som är syntetiskt hår av toppkvalitet. Fördelen med taklonhår i en kabukiborste, istället för äkta hår som t.ex. gethår, är att det är mycket mjukare, fäller inte och lämpar sig bättre även för känslig hud. Dessutom är det mer hygieniskt, då det inte fastnar lika mycket bakterier och döda hudceller i taklonhår, som i äkta hår. Borsten är 100% vegansk. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

249,00 kr 349,00 kr

Kabukiborste F1

Kabukiborste F1 - för applicering av mineralunderlag eller avslutande puder.  Borsten består av taklonhår som är syntetiskt hår av toppkvalitet. Fördelen med taklonhår i en kabukiborste, istället för äkta hår som t.ex. gethår, är att det är mycket mjukare, fäller inte och lämpar sig bättre även för känslig hud. Dessutom är det mer hygieniskt, då det inte fastnar lika mycket bakterier och döda hudceller i taklonhår, som i äkta hår. Borsten är 100% vegansk. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

199,00 kr 299,00 kr

Rougeborste B1

Med denna mjuka, rundade rougeborste i alldeles lagom storlek, blir det lätt att applicera rouge med perfekt resultat - utan hårda skarvar. Borsten består av taklonhår som är syntetiskt hår av toppkvalitet. Fördelen med taklonhår i en kabukiborste, istället för äkta hår som t.ex. gethår, är att det är mycket mjukare, fäller inte och lämpar sig bättre även för känslig hud. Dessutom är det mer hygieniskt, då det inte fastnar lika mycket bakterier och döda hudceller i taklonhår, som i äkta hår. Borsten är 100% vegansk. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

129,00 kr 229,00 kr

Brynpensel E1

Snedskuren pensel för att skapa perfekt markerade ögonbryn. Denna pensel är också utmärkt för att skapa en mjuk markering närmast fransraden, eller för att applicera lite skimmer i inre ögonvrån. Använd tillsammans med Palinas Brush On Brow. Pensel E1 är gjord av mårdhår. Håret i Palinas penslar är en restprodukt, och kommer alltså inte från uppfödda farmar. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

99,00 kr 199,00 kr

Foundationpensel F2

F2 minskar åtgången av produkt och är mer hygieniskt än fingrar och makeupsvamp. Den gör det enklare att komma åt i näsvingar, ögonvrån och under ögonen. Pensel F2 är gjord av nylonhår och passar bäst för krämprodukter. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

169,00 kr 269,00 kr

Bronzerborste B2

Puderborste lämplig till solpuder och rouge. Fyllig borste i kvalitetshår lämplig till Sunkissed Minerals. Borsten har en väl avvägd storlek och rundad form för enkel applicering, utan oönskade hårda skarvar. Ger mer intensitet än om man applicerar bronzer/rouge med rougeborste B1 . Bronzerborste B2 är gjord av avklippt gethår (för att ge mer intensitet än rougeborste B1, som är gjord av taklonhår). Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

149,00 kr 249,00 kr

Eyelinerpensel E2

Rak, platt pensel som tillsammans med en högpigmenterad ögonskugga (t.ex ColorEyes Barista eller ColorEyes Total Black ) ger den perfekta eyelinern. Penseln är gjord av nylon. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

99,00 kr 199,00 kr

Ögonskuggspensel E3

En mjukt rundad ögonskuggspensel. Ger bra precision och täckningsgrad, utan att efterlämna hårda skarvar. För alla typer av ögonskuggor. Perfekt för att lägga en snygg sot-makeup eller för att applicera StarDust - våra lösa mineralskuggor. Pensel E3 är gjord av mårdhår. Håret i Palinas penslar är en restprodukt (inte från uppfödda farmar). Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

99,00 kr 199,00 kr

Ögonskuggspensel E4

En mjuk ögonskuggspensel för makeup utan hårda skarvar. Perfekt för att skapa en mjuk markering av globlinjen. Passar alla pressade ögonskuggor. Pensel E4 är gjord av mårdhår. Håret i Palinas penslar är en restprodukt (inte från uppfödda farmar). Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

99,00 kr 199,00 kr

Ögonskuggspensel E5

Bred och fast ögonskuggspensel för applicering av skuggor över hela ögonlocket. Bästa verktyget för att tona/sudda och skapa en ögonmakeup utan hårda skarvar. Ett MÅSTE för alla som vill få till en snyggt tonad, och än mer hållbar ögonmakeup! Pensel E5 är gjord av mårdhår. Håret i Palinas penslar är en restprodukt (inte från uppfödda farmar). Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

99,00 kr 199,00 kr

Ögonskuggspensel E6

Droppformad ögonskuggspensel som gör det enkelt att skapa en mjuk markering av globlinjen. Pensel E6 kallas även för "den magiska globlinje-penseln" Den gör det oerhört enkelt att få till en snygg, lagom markerad globlinje utan skarvar. Efterhand nöts den något och formas efter din ögonform och blir än bättre. Pensel E6 är gjord av avklippt ponnyhår. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

129,00 kr 229,00 kr

  NYHETER

  La Foret Lotion

  Lotion för händer och kropp. La Forêt doftar röda vinbär, enbär och barrträd - en lugnande doft som får dig att tänka på skogen. Med ekologisk olivolja och fransk parfymolja inspireras Victor Vaissier av klassiska dofter från naturen så som näckros, lavendel och stenört. Det franska ursprunget genomsyrar våra val av dofter och designen på våra produkter. Vi strävar efter yttersta kvalitet och en hållbar produktion. Produkterna är fria från tillsatsämnen som parabener och mineraloljor. Storlek: 300 ml

  99,00 kr

  La Foret Tvål

  Tvål för händer och kropp. La Forêt doftar röda vinbär, enbär och barrträd - en lugnande doft som får dig att tänka på skogen. Med ekologisk olivolja och fransk parfymolja inspireras Victor Vaissier av klassiska dofter från naturen så som näckros, lavendel och stenört. Det franska ursprunget genomsyrar våra val av dofter och designen på våra produkter. Vi strävar efter yttersta kvalitet och en hållbar produktion. Produkterna är fria från tillsatsämnen som parabener och mineraloljor. Storlek: 300 ml

  89,00 kr

  Icone Lotion

  Lotion för händer och kropp. Icône är en djärv men subtil doft av bergamot, sandelträ & mysk. Med ekologisk olivolja och fransk parfymolja inspireras Victor Vaissier av klassiska dofter från naturen så som näckros, lavendel och stenört. Det franska ursprunget genomsyrar våra val av dofter och designen på våra produkter. Vi strävar efter yttersta kvalitet och en hållbar produktion. Produkterna är fria från tillsatsämnen som parabener och mineraloljor. Storlek: 300 ml

  99,00 kr

  Icone Tvål

  Tvål för händer och kropp. Icône är en djärv men subtil doft av bergamot, sandelträ & mysk. Med ekologisk olivolja och fransk parfymolja inspireras Victor Vaissier av klassiska dofter från naturen så som näckros, lavendel och stenört. Det franska ursprunget genomsyrar våra val av dofter och designen på våra produkter. Vi strävar efter yttersta kvalitet och en hållbar produktion. Produkterna är fria från tillsatsämnen som parabener och mineraloljor. Storlek: 300 ml

  89,00 kr

  Prisma Protect SPF30

  Passar alla hudtyper. En tunn, lätt multifunktionell mjukgörare med avancerad teknologi som ger huden långtidsverkande lyster och fukt. Kraftfulla antioxidanter och ett bredspektrigt UV-skydd motverkar de första tecknen på hudåldrande. Nyckelingredienser : Chlorella algextrakt (Chlorella Vulgaris): förpackad i mikroskopiska kapslar. Aktiveras och ger lyster när huden exponeras för dagsljus. Sackaridisomerat: växtutvunnet kolhydratkomplex som ger långvarig fukt hela dagen. Matcha-te (Camellia Sinensis): kraftfull antioxidant som neutraliserar fria radikaler och hjälper till att skydda mot skadliga partiklar i luftföroreningar. Salvia (Salvia Officinalis): verkar pigment- utjämnande, lystergivande samt skyddande mot irritativa luftföroreningar. Bredspektrigt SPF30 (Homosalat, Octocrylen, Octisalat, Avobenzon): kemiska solskyddsfilter, skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Användning : Använd som mjukgörare på dagen, över lämpligt serum/koncentrat. Undvik att få produkten för nära ögat.  Storlek : 50 ml

  749,00 kr

  Drama Queen Eyeliner

  Passar de allra flesta, även känsliga ögon. Nya, förbättrade Drama Queen Eyeliner sitter bättre än någonsin. Med perfekt storlek på spetsen får du bra precision vare sig du vill lägga en tunn linje eller en kraftig eyeliner med vinge.  Färg : svart

  149,00 kr 199,00 kr

  Ia Bon Light Pink

  Hårsnodden som inte bara är en hårsnodd - det är även ett söt armband! I färgen Light Pink med guld. Mjuk & elastisk - men håller din hästsvans på plats. För både vuxna & barn. Finns i olika färger.

  55,00 kr

  Ia Bon Black/Gold

  Hårsnodden som inte bara är en hårsnodd - det är även ett söt armband! I färgen Black med guld. Mjuk & elastisk - men håller din hästsvans på plats. För både vuxna & barn. Finns i olika färger.

  55,00 kr

  Ia Bon Burgundy

  Hårsnodden som inte bara är en hårsnodd - det är även ett söt armband! I färgen Burgundy med guld. Mjuk & elastisk - men håller din hästsvans på plats. För både vuxna & barn. Finns i olika färger.

  55,00 kr

  Ia Bon Dusty Blue

  Hårsnodden som inte bara är en hårsnodd - det är även ett söt armband! I färgen Dusty Blue med guld. Mjuk & elastisk - men håller din hästsvans på plats. För både vuxna & barn. Finns i olika färger.

  55,00 kr

  Ia Bon Beige

  Hårsnodden som inte bara är en hårsnodd - det är även ett söt armband! I färgen Beige med guld. Mjuk & elastisk - men håller din hästsvans på plats. För både vuxna & barn. Finns i olika färger.

  55,00 kr

  Ia Bon Coral

  Hårsnodden som inte bara är en hårsnodd - det är även ett söt armband! I färgen Coral med guld. Mjuk & elastisk - men håller din hästsvans på plats. För både vuxna & barn. Finns i olika färger.

  55,00 kr

  Ia Bon Hot Pink

  Hårsnodden som inte bara är en hårsnodd - det är även ett söt armband! I färgen Hot Pink med guld. Mjuk & elastisk - men håller din hästsvans på plats. För både vuxna & barn. Finns i olika färger.

  55,00 kr

  Filler Effect Mask

  Passar alla hudtyper, särskilt torr och mogen hud. Ansiktsmask med närande ingredienser som macadamiaolja, druvkärnsolja och olivolja. Hyaluronsyra kompletterar och ger en mask som både stramar upp, ger lyster och gör huden mjuk och len. Bioearth erbjuder sheetmasker som är effektiva och fulla med biotillgängliga aktiva ingredienser. Du ser skillnad på din hud på bara några minuter. Den blir mer återfuktad, uppstramad och fräsch. Serien erbjuder ett brett sortiment av masker som förbättrar fuktnivån i huden och jobbar med specifika hudproblem som orenheter, pigmentfläckar och linjer. Använd masker 2-3 gånger i veckan på rengjord hud innan du applicerar serum. Användning : Du placerar enkelt ansiktsmasken över ansiktet efter rengöring. Luta dig tillbaka och njut! Låt den verka i 15-20 minuter. Ta sedan av masken och massera den återstående vätskan från förpackningen tills den har absorberats. Applicera några droppar av lämpligt ansiktsserum/ansiktskräm. Storlek : Innehåller 1 st sheetmask (15 ml)

  69,00 kr

  Epigenetic Lift Mask

  Passar alla hudtyper, särskilt torr och mogen hud. En utjämnande och uppstramande mask med avancerade ingredienser. Ett epigenetiskt komplex som innehåller bioteknologiskt planktonextrakt, stamceller från argan och juice från Fiaschetto-tomaten (ingrediens som stöttar biologisk mångfald). Dessa ingredienser arbetar i synergi för att göra huden mer avslappnad och upplevas som yngre.  Bioearth erbjuder sheetmasker som är effektiva och fulla med biotillgängliga aktiva ingredienser. Du ser skillnad på din hud på bara några minuter. Den blir mer återfuktad, uppstramad och fräsch. Serien erbjuder ett brett sortiment av masker som förbättrar fuktnivån i huden och jobbar med specifika hudproblem som orenheter, pigmentfläckar och linjer. Använd masker 2-3 gånger i veckan på rengjord hud innan du applicerar serum. Användning : Du placerar enkelt ansiktsmasken över ansiktet efter rengöring. Luta dig tillbaka och njut! Låt den verka i 15-20 minuter. Ta sedan av masken och massera den återstående vätskan från förpackningen tills den har absorberats. Applicera några droppar av lämpligt ansiktsserum/ansiktskräm. Storlek : Innehåller 1 st sheetmask (15 ml)

  69,00 kr

  Renewing Snail Extract Mask

  Passar alla hudtyper, särskilt torr hud. Ansiktsmask för en trött och torr hud baserad på snigelslem och rosenvatten. Verkar uppstramande och uppfräschande och ger fin lyster. Bioearth erbjuder sheetmasker som är effektiva och fulla med biotillgängliga aktiva ingredienser. Du ser skillnad på din hud på bara några minuter. Den blir mer återfuktad, uppstramad och fräsch. Serien erbjuder ett brett sortiment av masker som förbättrar fuktnivån i huden och jobbar med specifika hudproblem som orenheter, pigmentfläckar och linjer. Använd masker 2-3 gånger i veckan på rengjord hud innan du applicerar serum. Användning : Du placerar enkelt ansiktsmasken över ansiktet efter rengöring. Luta dig tillbaka och njut! Låt den verka i 15-20 minuter. Ta sedan av masken och massera den återstående vätskan från förpackningen tills den har absorberats. Applicera några droppar av lämpligt ansiktsserum/ansiktskräm. Storlek : Innehåller 1 st sheetmask (15 ml)

  69,00 kr

  Moisturizing Soothing Mask

  Passar alla hudtyper, särskilt torr och känslig hud. Ansiktsmask rik på innovativa och närande ingredienser. Innehåller ett probiotiskt komplex som stöttar den fysiologiska balansen i huden, kamomillvatten och tetrapeptid som jobbar mot rodnad i huden. Bioearth erbjuder sheetmasker som är effektiva och fulla med biotillgängliga aktiva ingredienser. Du ser skillnad på din hud på bara några minuter. Den blir mer återfuktad, uppstramad och fräsch. Serien erbjuder ett brett sortiment av masker som förbättrar fuktnivån i huden och jobbar med specifika hudproblem som orenheter, pigmentfläckar och linjer. Använd masker 2-3 gånger i veckan på rengjord hud innan du applicerar serum. Användning : Du placerar enkelt ansiktsmasken över ansiktet efter rengöring. Luta dig tillbaka och njut! Låt den verka i 15-20 minuter. Ta sedan av masken och massera den återstående vätskan från förpackningen tills den har absorberats. Applicera några droppar av lämpligt ansiktsserum/ansiktskräm. Storlek : Innehåller 1 st sheetmask (15 ml)

  59,00 kr

  Moisturizing Energizing Mask

  Passar alla hudtyper. Intensivt återfuktande ansiktsmask med extrakt från rosenvatten och rosa äpplejuice, en ingrediens som stöttar biologisk mångfald. Masken gör huden återfuktad och ger en fräsch lyster. Bioearth erbjuder sheetmasker som är effektiva och fulla med biotillgängliga aktiva ingredienser. Du ser skillnad på din hud på bara några minuter. Den blir mer återfuktad, uppstramad och fräsch. Serien erbjuder ett brett sortiment av masker som förbättrar fuktnivån i huden och jobbar med specifika hudproblem som orenheter, pigmentfläckar och linjer. Använd masker 2-3 gånger i veckan på rengjord hud innan du applicerar serum. Användning : Du placerar enkelt ansiktsmasken över ansiktet efter rengöring. Luta dig tillbaka och njut! Låt den verka i 15-20 minuter. Ta sedan av masken och massera den återstående vätskan från förpackningen tills den har absorberats. Applicera några droppar av lämpligt ansiktsserum/ansiktskräm. Storlek : Innehåller 1 st sheetmask (15 ml)

  59,00 kr

  Purifying Rosmary Mask

  Passar blandhy/fet eller oren hud. Ansiktsmask för oren hud med renande ingredienser med en astringerande effekt. Innehåller salviaextrakt, rosmarinextrakt och juice från Femminello-citroner (ingrediens som stöttar biologisk mångfald). Masken renar huden och tar bort döda hudceller. Bioearth erbjuder sheetmasker som är effektiva och fulla med biotillgängliga aktiva ingredienser. Du ser skillnad på din hud på bara några minuter. Den blir mer återfuktad, uppstramad och fräsch. Serien erbjuder ett brett sortiment av masker som förbättrar fuktnivån i huden och jobbar med specifika hudproblem som orenheter, pigmentfläckar och linjer. Använd masker 2-3 gånger i veckan på rengjord hud innan du applicerar serum. Användning : Du placerar enkelt ansiktsmasken över ansiktet efter rengöring. Luta dig tillbaka och njut! Låt den verka i 15-20 minuter. Ta sedan av masken och massera den återstående vätskan från förpackningen tills den har absorberats. Applicera några droppar av lämpligt ansiktsserum/ansiktskräm. Storlek : Innehåller 1 st sheetmask (15 ml)

  59,00 kr

  Purifying Serum

  Passar blandhy/fet eller oren hud. Ampull med serum för oren hud. Rikt på ingredienser med renande och sammandragande egenskaper som tea tree-olja, salviaextrakt och citronjuice. Avlägsnar döda hudceller och boostar cellförnyelsen. Bioearth erbjuder 10 olika serum för alla hudtyper och åldrar. Rika på aktiva, biotillgängliga ingredienser. De har återfuktande, anti-age, uppljusande och djuprengörande egenskaper beroende på vilket hudtillstånd du vill jobba med. Serumen är gjorda på hudvänliga, ekologiska juicer, extrakt och biologiska oljor. Bioearth erbjuder även ett brett sortiment av sheetmasker. Användning : Produkten ska appliceras morgon och kväll efter rengöring och före ansiktskräm. Några få droppar av serum räcker då det är en koncentrerad produkt. Serum får gärna appliceras i cirkulära, uppåtgående rörelser. Storlek : 5 ml

  59,00 kr

   ERBJUDANDEN

   Kabukiborste i hylsa

   Kabukiborste i hylsa - för applicering av mineralunderlag eller avslutande puder. Den snygga och skyddande hylsan gör borsten perfekt att ha med sig i sminkväskan. Borsten består av taklonhår som är syntetiskt hår av toppkvalitet. Fördelen med taklonhår i en kabukiborste, istället för äkta hår som t.ex. gethår, är att det är mycket mjukare, fäller inte och lämpar sig bättre även för känslig hud. Dessutom är det mer hygieniskt, då det inte fastnar lika mycket bakterier och döda hudceller i taklonhår, som i äkta hår. Borsten är 100% vegansk. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   249,00 kr 349,00 kr

   Kabukiborste F1

   Kabukiborste F1 - för applicering av mineralunderlag eller avslutande puder.  Borsten består av taklonhår som är syntetiskt hår av toppkvalitet. Fördelen med taklonhår i en kabukiborste, istället för äkta hår som t.ex. gethår, är att det är mycket mjukare, fäller inte och lämpar sig bättre även för känslig hud. Dessutom är det mer hygieniskt, då det inte fastnar lika mycket bakterier och döda hudceller i taklonhår, som i äkta hår. Borsten är 100% vegansk. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   199,00 kr 299,00 kr

   Rougeborste B1

   Med denna mjuka, rundade rougeborste i alldeles lagom storlek, blir det lätt att applicera rouge med perfekt resultat - utan hårda skarvar. Borsten består av taklonhår som är syntetiskt hår av toppkvalitet. Fördelen med taklonhår i en kabukiborste, istället för äkta hår som t.ex. gethår, är att det är mycket mjukare, fäller inte och lämpar sig bättre även för känslig hud. Dessutom är det mer hygieniskt, då det inte fastnar lika mycket bakterier och döda hudceller i taklonhår, som i äkta hår. Borsten är 100% vegansk. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   129,00 kr 229,00 kr

   Brynpensel E1

   Snedskuren pensel för att skapa perfekt markerade ögonbryn. Denna pensel är också utmärkt för att skapa en mjuk markering närmast fransraden, eller för att applicera lite skimmer i inre ögonvrån. Använd tillsammans med Palinas Brush On Brow. Pensel E1 är gjord av mårdhår. Håret i Palinas penslar är en restprodukt, och kommer alltså inte från uppfödda farmar. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   99,00 kr 199,00 kr

   Foundationpensel F2

   F2 minskar åtgången av produkt och är mer hygieniskt än fingrar och makeupsvamp. Den gör det enklare att komma åt i näsvingar, ögonvrån och under ögonen. Pensel F2 är gjord av nylonhår och passar bäst för krämprodukter. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   169,00 kr 269,00 kr

   Bronzerborste B2

   Puderborste lämplig till solpuder och rouge. Fyllig borste i kvalitetshår lämplig till Sunkissed Minerals. Borsten har en väl avvägd storlek och rundad form för enkel applicering, utan oönskade hårda skarvar. Ger mer intensitet än om man applicerar bronzer/rouge med rougeborste B1 . Bronzerborste B2 är gjord av avklippt gethår (för att ge mer intensitet än rougeborste B1, som är gjord av taklonhår). Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   149,00 kr 249,00 kr

   Rescue Me Mud Mask

   Passar oren/fet/kombinerad hud. Rescue Me Mud Mask är baserad på Irish Moor Mud, en lera som balanserar hudens pH-värde, verkar antiseptiskt och djuprengörande. Den här även berikad med lugnande och återfuktande ingredienser, som dämpar hudinflammationer. Efterlämnar en renare och fräschare hud med bättre skydd mot orenheter. Fri från parabener. 100% vegansk. Ej testad på djur. Nyckelingredienser: FULLER´S EARTH (IRISH MUD) - Ph-balanserande, antiseptiskt och rengörande. Har en absorberande effekt. ALLANTOIN - Mjukgörande, reparerande och stimulerar cellförnyelsen. Lugnar en irriterad hud. Användning : Appliceras på rengjord, fuktig hud och låt verka 5-15 minuter. Använd 1-3 gånger i veckan. Storlek: 50 ml

   279,00 kr 399,00 kr

   Ögonskuggspensel E5

   Bred och fast ögonskuggspensel för applicering av skuggor över hela ögonlocket. Bästa verktyget för att tona/sudda och skapa en ögonmakeup utan hårda skarvar. Ett MÅSTE för alla som vill få till en snyggt tonad, och än mer hållbar ögonmakeup! Pensel E5 är gjord av mårdhår. Håret i Palinas penslar är en restprodukt (inte från uppfödda farmar). Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   99,00 kr 199,00 kr

   Calm Down Mask

   Passar alla hudtyper - även känslig. Djupverkade ansiktsmask som dämpar rödblommig hud och återställer hudens fuktbalans. Motverkar rodnad, lindrar hudirritation och stärker hudens naturliga barriärfunktion. Efter användning av Palina Skin Philosphys ansiktsmasker, sitter känslan kvar i form av mjukare, lenare och mer uppfräschad hud! Fri från parabener. 100% vegansk. Ej testad på djur. Nyckelingredienser : ALLANTOIN - Lugnade, reparerande och mjukgörande. JOJOBA SEED OIL - Barriärstärkande, läkande och närande. VITAMIN C - Ger jämnare hudton, motverkar pigmentfläckar. KAOLIN - Vit lera som är lugnade, balanserande och sammandragande. Innehåller mycket mineraler. Användning : Appliceras på rengjord, fuktig hud och låt verka 5-15 minuter. Använd 1-3 gånger i veckan. Det går att även att sova med den och låta den verka över natten. Storlek: 50 ml

   279,00 kr 399,00 kr

   Ögonskuggspensel E6

   Droppformad ögonskuggspensel som gör det enkelt att skapa en mjuk markering av globlinjen. Pensel E6 kallas även för "den magiska globlinje-penseln" Den gör det oerhört enkelt att få till en snygg, lagom markerad globlinje utan skarvar. Efterhand nöts den något och formas efter din ögonform och blir än bättre. Pensel E6 är gjord av avklippt ponnyhår. Palinas penslar är av högsta kvalitet, vilket gör att de lämpar sig både för makeup-proffs och amatörer. Bra redskap är viktigt för en hållbar, och för att enklare kunna applicera en snygg makeup! Hållbarheten är lång, ofta 10 år vid rätt skötsel. Ta hand om dina penslar! Penslar bör rengöras regelbundet för att undvika att bakterier samlas. Vid daglig användning, rekommenderas det att du tvättar dina penslar varannan vecka. Häll en klick diskmedel i fuktig handflata, och "rör" försiktigt runt med penseln i rengöring. Skölj sedan noga av, och låt den ligga ner och torka (för att undvika att fukt når limmet, som då kan luckras upp).

   129,00 kr 229,00 kr

   Amazing Beauty Mask

   Passar alla hudtyper, särskilt mogen hud. Ansiktsmaskernas ansiktsmask! Som en ansiktsbehandling, fast hemma. Amazing Beauty Mask ger din hud "extra allt"! Passar alla hudtyper som vill skämma bort sin hud med både fukt, näring och resultatinriktade anti-ageingredienser. Din hud lämnas ren, silkeslen, stkrålande och åteupplivad! Fri från parabener. 100% vegansk. Ej testad på djur. Nyckelingredienser : EDELWEISS EXTRACT - Edelweiss odlas på höga höjder i de schweiziska alperna. Potent antioxidant som har en antioxidantaktivitet som är dubbelt så kraftfull som vitamin C. Förbättrar utseendet på åldrad och irriterad hud och motverkar oxidativ stress. VITAMIN E - Antioxidant som skyddar celler från de skadliga effekterna av fria radikaler. VITAMIN C - Jämnar ut hudtonen, motverkar pigmentfläckar VITAMIN A - Stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin ("hudföryngringsvitaminet"). PALMITOYLPENTAPEPTIDE-4 Stimulerar elastin och kollagenproduktionen och reparerar solskador. SWEET ALMOND OIL - Mjukgörande, motverkar pigmenteringar och rynkor. Användning : Appliceras på rengjord, fuktig hud och låt verka 5-15 minuter. Använd 1-3 gånger i veckan. Du kan även sova med masken. Storlek: 50 ml

   486,00 kr 695,00 kr

   Easy Tanning Lotion LIGHT

   LIGHT passar dig som är väldigt ljus eller ljus i huden. Kissed By Mii Lotion har en återfuktande och intensiv färg som vara länge. Boosta din hud med en hälsosam glow utan solens farliga strålar! Med marina mineraler är Mii's brun-utan-sol produkter vårdande och närande med extrakt från korall och undervattensblommor. När din hud är silkeslen och mjuk får du ett perfekt resultat med din brun-utan-sol. I tre enkla steg kan du få den gyllenbruna hud du alltid önskat dig - förbered, brun-utan-sol och vårda. Produkterna innehåller ekologisk DHA ifrån sockerbetor och vårdar din hud istället för att täppa igen porerna. Produkterna har en fräsch doft och exklusiva förpackningar. Användning : Applicera på väl rengjord, torr hud på de områden du vill ha extra färg. Låt torka ordentligt innan du klär på dig. Storlek: 200 ml

   314,00 kr 449,00 kr

   Easy Tanning Lotion MEDIUM

   MEDIUM passar dig som är ljus eller medium i hudtonen. Kissed By Mii Lotion har en återfuktande och intensiv färg som vara länge.  Boosta din hud med en hälsosam glow utan solens farliga strålar! Med marina mineraler är Mii's brun-utan-sol produkter vårdande och närande med extrakt från korall och undervattensblommor. När din hud är silkeslen och mjuk får du ett perfekt resultat med din brun-utan-sol. I tre enkla steg kan du få den gyllenbruna hud du alltid önskat dig - förbered, brun-utan-sol och vårda. Produkterna innehåller ekologisk DHA ifrån sockerbetor och vårdar din hud istället för att täppa igen porerna. Produkterna har en fräsch doft och exklusiva förpackningar. Användning : Applicera på väl rengjord, torr hud på de områden du vill ha extra färg. Låt torka ordentligt innan du klär på dig. Storlek: 200 ml

   314,00 kr 449,00 kr

   Easy Tanning Lotion DARK

   DARK passar dig som är medium/mediummörk i hudtonen, eller om du vill ha riktigt mycket färg.  Kissed By Mii Lotion har en återfuktande och intensiv färg som vara länge. Boosta din hud med en hälsosam glow utan solens farliga strålar! Med marina mineraler är Mii's brun-utan-sol produkter vårdande och närande med extrakt från korall och undervattensblommor. När din hud är silkeslen och mjuk får du ett perfekt resultat med din brun-utan-sol. I tre enkla steg kan du få den gyllenbruna hud du alltid önskat dig - förbered, brun-utan-sol och vårda. Produkterna innehåller ekologisk DHA ifrån sockerbetor och vårdar din hud istället för att täppa igen porerna. Produkterna har en fräsch doft och exklusiva förpackningar. Användning : Applicera på väl rengjord, torr hud på de områden du vill ha extra färg. Låt torka ordentligt innan du klär på dig. Storlek: 200 ml

   314,00 kr 449,00 kr

   Easy Tanning Mousse DARK

   DARK passar dig som är medium/mediummörk i hudtonen, eller om du vill ha riktigt mycket färg. Kissed By Mii Mousse har en lätt och luftig formula som torkar snabbt. Lätt att använda för nybörjare. Boosta din hud med en hälsosam glow utan solens farliga strålar! Med marina mineraler är Mii's brun-utan-sol produkter vårdande och närande med extrakt från korall och undervattensblommor. När din hud är silkeslen och mjuk får du ett perfekt resultat med din brun-utan-sol. I tre enkla steg kan du få den gyllenbruna hud du alltid önskat dig - förbered, brun-utan-sol och vårda. Produkterna innehåller ekologisk DHA ifrån sockerbetor och vårdar din hud istället för att täppa igen porerna. Produkterna har en fräsch doft och exklusiva förpackningar. Användning : Applicera på väl rengjord, torr hud på de områden du vill ha extra färg. Låt torka ordentligt innan du klär på dig. Storlek: 150 ml

   314,00 kr 449,00 kr

   Keep on Glowing

   Kissed By Mii's kit Keep on Glowing innehåller: Seriously Smoothing Exfoliator , 50 ml: Peeling för både ansikte och kropp. Superfina, mjuka korn skapar en len yta. Perfekt att använda innan brun-utan-sol för ett jämnare resultat men kan också användas för att avlägsna oönskad brun-utan-sol. Daily Boost Body   Cream , 50 ml: Återfuktande formula med en lätt brun-utan-sol effekt som passar alla hudtyper. Ger en gradvis solbränna. Seriously Smoothing Moisturiser , 50 ml: Fuktighetsgivande bodylotion för hela kroppen. Torkar snabbt och förbereder huden inför brun-utan-sol. Förlänger även din brun-utan-sol och bibehåller ett jämnt resultat när färgen börjar blekna.

   279,00 kr 399,00 kr

   Get your Glow on

   Kissed By Mii's kit Get your Glow on innehåller: Seriously Smoothing Exfoliator , 50 ml: Peeling för både ansikte och kropp. Superfina, mjuka korn skapar en len yta. Perfekt att använda innan brun-utan-sol för ett jämnare resultat men kan också användas för att avlägsna oönskad brun-utan-sol. Effortlessly Easy Tanning Lotion MEDIUM , 50 ml: Brun-utan-sol med en återfuktande och intensiv färg som vara länge. MEDIUM passar dig som är ljus eller medium i hudtonen. Seriously Smoothing Moisturiser , 50 ml: Fuktighetsgivande bodylotion för hela kroppen. Torkar snabbt och förbereder huden inför brun-utan-sol. Förlänger även din brun-utan-sol och bibehåller ett jämnt resultat när färgen börjar blekna. Engångshandskar

   279,00 kr 399,00 kr

   Temporary Tanning Lotion

   Passar alla hudtyper. Tillfällig brun-utan-sol som ger omedelbar effekt, en gyllene solbränna med mjukt skimmer och fin lyster. Den återfuktande formulan passar alla hudtyper. Idealisk för speciella tillfällen när du vill ha färg på direkten. Produkten är snabbtorkande och vattenresistent. Tvättas lätt av med tvål och vatten. Kissed By Mii's produkter är vårdande och närande med extrakt från korall och undervattensblommor. Produkterna har en fräsch doft och exklusiva förpackningar. Användning : Exfoliera din hud och återfukta. Applicera en generös mängd med cirkulära rörelser på kropp och/eller ansikte. Undvik hårfästet och ögonbrynen. Massera in produkten noggrant och låt torka ett par minuter. Tvättas av med tvål och vatten. Storlek: 200 ml

   209,00 kr 299,00 kr

   Seriously Smoothing Exfoliator

   Passar alla hudtyper. Peeling för både ansikte och kropp. Superfina, mjuka korn skapar en len yta. Perfekt att använda innan brun-utan-sol för ett jämnare resultat men kan också användas för att avlägsna oönskad brun-utan-sol. Kissed By Mii's produkter är vårdande och närande med extrakt från korall och undervattensblommor. Produkterna har en fräsch doft och exklusiva förpackningar. Användning : Peela kroppen och ansiktet innan brun-utan-sol. Efter 4 dagar kan du peela huden igen för att få ett jämt resultat när brun-utan-solen håller på att blekna. Storlek: 200 ml

   174,00 kr 249,00 kr

    Ställ en fråga och få expertråd!

    Vi svarar inom 24 timmar*

    *GÄLLER ENDAST PÅ VARDAGAR