Aktuella erbjudanden

Månadens behandling

CRYO

Kropp 1 område 1295 kr (1995 kr)

Ansikte 1 område 995 kr (1895 kr) 

Ansikte + CooLifting 1695 kr (1895 + 1395 kr)

CRYO som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. "gäddhäng", "kärlekshandtag", rumpa, "mammamage". 

CRYO som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. "dubbelhaka". Vid en hudföryngrande behandling så arbetar vi med kyla, men inte riktigt så kraftig kyla som vid fettreducering. När vi gör Cryo Hudföryngring så är temperaturen på 4 grader, vilket ger den 37-gradiga huden en så kallad termisk chock, vilket resulterar i att huden börjar producera mer kollagen och elastin. Resultatet blir en fastare och slätare hy. 

Gör CRYO och CooLifting som en duobehandling! Kombinationsbehandling för fukt, glow och föryngrande effekt. Med åldersförebyggande peptider och djupgående hyaluronsyra kan CooLifting avlägsna 10 år på 5 minuter.

Erbjudandet gäller t.o.m. 200430.

Rabatt på inkjektionsbehandlingar

Radiesse

20% RABATT

Radiesse är en kollagenstimulerande d.v.s. hudföryngrande produkt. Den kan injiceras som volym-byggande i kindben och käkar. Den går även att späda ut och lägga direkt under huden för att stimulera kollagenproduktionen. Den går att lägga på alla områden på kroppen där huden har förlorat elasticitet. Vi behandlar ansikte, hals, dekolletage, "gäddhäng", händer eller annat ställe där du vill tighta till huden.

Fillers i kindben

20% RABATT

Definiera din ansiktsform genom att förtydliga dina konturer! Någonstans i livet börjar de flesta känna att "allt faller". Detta beror ofta på volymförlyst i ansiktet och det "stöd" som tidigare fanns har gett vika. Genom att lägga fillers i kindbenen ger man tillbaka det "stöd" som förlorats och man får ett litet lyft i ansiktet. Ofta krävs 1 ml fillers för varje sida för att uppnå ett gott resultat.

Erbjudandet gäller t.o.m. 200331.