Aktuella erbjudanden

Månadens behandling

Permanent hårreducering med CELLOX20

20% RABATT

Vi har tagit bort oönskat hår sedan 2007. Med vår behandling Cellox20 kan vi reducera besvärande hårväxt över hela kroppen, på både kvinnor och män, med en snabb & säker metod. Vi behandlar hår över hela kroppen.

Erbjudandet gäller t.o.m. 200229.

Rabatt på inkjektionsbehandlingar

PRP

20% RABATT

PRP = Den så kallade "vampyrmetoden" där utövaren använder ens egna blod, separerar det i en "centrifug" och injicerar sedan de vita blodkropparna i ansikte eller hårbotten. PRP stimulerar stamceller i området man behandlar. Blodplättarna innehåller tillväxtfaktorer (proteiner, hormoner) som utsöndras och leder till bl. a. ökade kollagen- och elastinproduktion samt förbättrar blodcirkulationen. PRP ger både nya hudceller och hårsäcksceller.

PROFHILO

500:- RABATT

Profhilo är ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden genom att återställa nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan

Erbjudandet gäller t.o.m. 200229.