Cryo-terapi

CRYO-terapi - den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag!

CRYO21 jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad du önskar för slutresultat. Som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. "gäddhäng", "kärlekshandtag", rumpa, "mammamage".  Som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. "dubbelhaka".

Kylan hjälper till att dra åt och släta ut huden, detta genom att eliminera och kristallisera fettcellerna samt tighta till huden. Dessutom är CRYO21 förstärkt med LED-ljus, som förbättrar effekten med 30% genom hela behandlingen. Slutresultatet är en mer skulpterad du!

BEHANDLINGSOMRÅDEN:

KROPP:
• Mage, även "mammamage" med lös hud
• "Kärlekshandtag"
• Armar, "gäddhäng"
• Lår, för fettreducering eller tighta till 
• Celluliter
• Rumpa, lyftande

ANSIKTE:
• Hela ansiktet, mot rynkor
• Dubbelhaka

HUR OFTA KAN JAG GÖRA EN CRYO-TERAPI BEHANDLING?

Behandlingsfrekvens och sessionslängder beror på vad som skall behandlas. Sessionerna måste vara åtskilda för att kroppen skall kunna omsätta och befria sig från fettceller. CRYO-behandlingar med FETTREDUCERING  kan göras varannan vecka. Vi rekommenderar att man fokuserar på 1-2 kroppsdelar per session för att möjliggöra korrekt dränering och undvika överaktivitet i kroppens lymfsystem.
CRYO21-behandlingar som jobbar huduppstramande, eller mot celluliter, kan man dock med fördel göra varje vecka. 

HUR LÅNG TID KVARSTÅR RESULTATEN?

Fettborttagningen på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ökar fettcellernas storlek igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet i cellerna. Cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?
Vi brukar rekommendera 3-6 behandlingar för att få bästa resultatet. Processen i kroppen att eliminera fett kan fortsätta i upptill 8-12 veckor efter behandling.

HUR KÄNNS EN CRYO BEHANDLING?
Den är helt smärtfri, men kan på vissa områden ömma. Maskinen kyler ned huden och fettet.

 VILKET SÄTT KAN ÄVEN CRYO BEHANDLA RYNKOR I ANSIKTET?
Vid en hudföryngrande behandling av ansiktet med Cryo så arbetar vi med kyla, men inte riktigt så kraftig kyla som vid fettreducering. När vi gör Cryo Hudföryngring så är temperaturen på 4 grader, vilket ger den 37-gradiga huden en så kallad termisk chock, vilket resulterar i att huden börjar producera mer kollagen och elastin. Resultatet blir en fastare och slätare hy. 

VEM SKALL INTE GÖRA EN CRYO BEHANDLING?

- om du är gravid
- är under 15 år
- om du lider av en njursjukdom
- om du genomgår en njurdialys eller kemoterapi
- om du ha diabetes
- kraftiga åderbråck ska inte behandlas

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR AV ATT ANVÄNDA CRYO?

Cryo-behandlingen är helt säker. Det finns idag inga kända biverkningar. Det som hänt hos ett fåtal kunder är att lätt rodnad uppstått samt en viss avdomnad känsla. Denna rödhet och avdomnade känsla försvinner dock efter några dagar. Inga långvariga biverkningar har hittills konstaterats.

KAN JAG GÖRA NÅGOT FÖR ATT FÖRBÄTTRA RESULTATET?

Ja! Om du tränar i 30 till 60 minuter någorlunda i anslutning till varje behandling så hjälper du till med kroppens metaboliska elimineringsprocesser.

Vi rekommenderar även alla våra kunder att göra en enkel lymfmassage. Lymfmassagen hjälper lymfsystemet att rensa ut fettceller som eliminerats genom urin och svett. Om du efteråt kombinerar behandlingen med träning förbättrar du resultatet av Cryo-behandlingen. Träningen ökar blodcirkulationen, och träningen kommer att hjälpa lymfan att även fortsätta att leverera ytterligare syre och näringsämnen vilket hjälper till att öka hudens elasticitet.

Vi erbjuder 25% rabatt vid den första Cryobehandlingen, sedan löpande var 5:e behandling med Cryo.

Ansikte, ett område

Välj mellan: Ansikte / "dubbelhaka" / hals

1995:-

Ansikte, två områden

Välj två områden: Ansikte / "dubbelhaka" / hals

2995:-

Kropp, 30 minuter (ett område)

Välj mellan: Mage / kärlekshandtag / baksida lår / framsida lår / rumpa / överarmar

Vi behandlar 15 min/sida (t ex båda baksida lår)

1995:-

Kropp, 60 minuter (två områden)

Välj antingen två områden: Mage / kärlekshandtag / baksida lår / framsida lår / rumpa / överarmar. Eller så behandlar vi 30 min/sida om man vill behandla ett större område.

2995:-