MeLine Pigmentbehandling

EXPERTERNA PÅ BEHANDLING AV OJÄMN HUDTON

MeLine® är den första och enda hudvårdsserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Seriens sortiment inkluderar produkter för ansikte och kropp samt tar hänsyn till både ljusa och mörka hudtyper. Kliniska studier visar att MeLine® kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95% i loppet av 60-90 dagar.*

MeLine® är utvecklat i Spanien av INNOAESTHETICS Laboratories. Tackvare en samlad insats från deras forsknings- och utvecklingsavdelning samt medicinska avdelning, levererar de innovativa och effektiva produkter och behandlingar. Serien är även anpassad för de med känslig och reaktiv hud.

*Kliniskstudie 2017 Dr. Cisneros Vela, José Luís. 60 deltagre med Fitzpatrick I-IV. 90% uppnådde mycket goda resultat efter 60 dagar. 90-95% förbättring av Melasma, Chloasma och Solar Lentigo.

Med MeLine® behandlar vi alla typer av pigmenteringar, inklusive melasama

För att uppnå optimala och snabbare resultat, rekommenderar vi att inkludera MeLine® klinikbehandlingar i ditt hudprogram.  Det bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader. Den mest populära behandlingen är för ansiktet, men det finns även behandlingar för ögon- och intimaområden. Behandlingen tar va 45 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling.

Resultaten vid medicinsk hudvårdsbehandling, är beroende av korrekt utförda salongsbehandlingar, i kombination med rätt hudvårdsrutiner hemma

PRISER MeLine® klinikbehandling

MeLine Pigmentbehandling inkl. hemmakit (komplett program) 

Komplett behandlingsplan! Vi inleder med en klinikbehandling, och du får med dig produkter för hemmavården (Day, Night och Pigment Home Mask). Värde: 6597:-

5995:-

MeLine Pigmentbehandling på klinik (kemisk peel)

Som ovan, men utan hemmavårdskit. Du gör 1-3 behandlingar med 1 månads mellanrum. Ibland räcker 1-2 klinikbehandlingar totalt (med hemmavården)

2500 kr

MeLine Pigmentbehandling+Microneedling

MeLines klinikpeel slussas ned i huden med microneedling. Kraftfullare behandling! Hemmaprodukter ingår ej, men kan köpas till.

2850:-

Med reservation för prisförändringar. Aktuella priser fås alltid på vår bokningssida.

Se filmen för att se hur en MeLine® klinikbehandling för ansiktet går till